MAN LION’S INTERCITY

Luminos și prietenos la drum

 

Interiorul MAN Lion’s Intercity a fost conceput pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pasagerilor, precum și ale șoferului, fie ca autobuz școlar, autobuz de transfer ori autobuz interurban. Ferestrele mari și trapele din sticlă creează o atmosferă luminoasă și prietenoasă. Finisajele de înaltă calitate, precum și spațiul generos oferă un grad mare de confort pasagerilor care călătoresc pe distanțe lungi. Prin urmare, configurarea personalizată a interiorului, precum și utilizarea materialelor robuste și deosebit de rezistente fac din MAN Lion’s Intercity autobuzul perfect pentru orice tip de transport.

Atmosfera

Sistemul de climatizare

 

Sistemul de climatizare ușor și ultra-eficient economisește nu numai 66 kg din greutatea autovehiculului, dar funcționează și extrem de silențios și este optimizat pentru o durată lungă de viață.

Scaunele pasagerilor

 

Scaunele oferă pasagerilor un înalt grad de confort, ce nu trebuie ratat, în special pe distanțe mari. Scaunele special create pentru MAN Lion’s Intercity oferă maximul de confort și sunt durabile și de înaltă calitate.

Interior prietenos și luminos

 

Datorită ferestrelor largi și a celor două trape din sticlă, pasagerii se pot bucura de lumină naturală într-o manieră unică. Iluminatul interior este controlat separat, iar perdelele creează, de asemenea, o atmosferă plăcută.

Acustică

 

Experiența relaxată de rulare a MAN Lion’s Intercity se bazează, de asemenea, pe un nivel de zgomot extrem de scăzut. Acest aspect este asigurat de o izolare fonică excelentă, precum și de cele mai înalte standarde de calitate în prelucrarea și instalarea acestora.

Echipare

Configurare specifică

 

Sistemul modular flexibil permite configurarea optimă a autovehiculului, în funcție de nevoia: ca autobuz pe distanțe lungi, autobuz școlar sau autobuz de transfer.

Volumul bagajelor

 

MAN Lion’s Intercity oferă un volum maxim de până la 6,4 m³ în compartimentul pentru bagaje, precum și numeroase opțiuni de depozitare.

Un concept de ansamblu excelent

MAN Lion's Intercity demonstrează că funcționalitatea are puterea de a impresiona. Un concept de ansamblu perfect creat, constând dintr-un design atemporal definit de simplitate rafinată și proporții bine echilibrate, care nu numai că impresionează pasagerii, dar a și dat juriului tot dreptul de a distinge autobuzul MAN cu premiul iF GOLD AWARD.