DINTR-O PRIVIRE

Design flexibil modular

Designul modular permite configurarea a trei versiuni pentru varianta intercity și trei versiuni pentru utilizarea urbană.

 

Eficient și durabil

Greutatea mai mică înseamnă un consum mai mic de combustibil, o eficiență mai mare și o durabilitate sporită.

 

Economic cu un TCO optim

La prețuri mult sub modelele de autobuze cu podea joasă, pentru antreprenori eficienți.

 

PRODUS PREMIAT CU

Vă prezentăm vehiculul MAN al viitorului, cu intrare joasă

Mai exact: cele șase autobuze ale viitorului MAN cu intrare joasă– un model entry-level poate fi configurat în șase variante.

6 în 1
Echipări în funcție de nevoile clienților
Două dimensiuni ale anvelopelor
Scaun pentru șofer optimizat
6 ÎN 1

Trei lungimi diferite, toate acestea pot fi configurate pentru utilizarea în oraș și interurban datorită designului modular - rezultând șase derivate ale noului model MAN entry-level.

ECHIPĂRI ÎN FUNCȚIE DE NEVOILE CLIENȚILOR

Vehiculul cu intrare joasă poate fi echipat cu diverse sisteme de uși din kitul modular de construcție MAN.

DOUĂ DIMENSIUNI ALE ANVELOPELOR

Versiune pentru utilizare interurbană cu anvelope 295 / 80 R22.5 ca dotare standard. Versiune pentru utilizare urbană cu anvelope 275 / 70 R22.5 - versiunea pentru utilizare interurbană este disponibilă și cu anvelope 275 / 70 R22.5 ca opțiune.

SCAUN PENTRU ȘOFER OPTIMIZAT

Locul de muncă modern al șoferului: pentru un trafic urban solicitant sau optimizat constant cu elemente interurbane - modul clasic.

Un interior care oferă tot

Zona plăcut amenajată pentru pasageri – configurabil individual în funcție de tipul de utilizare

Scaune, rafturi, iluminare

 

Interiorul versiunii pentru utilizare interurbană oferă spațiu pentru până la 102 pasageri, versiunea cu trei osii pentru până la 115. Toate versiunile MAN Lion's Intercirty LE sunt configurabile cu balustrade moderne sau portbagaje opționale deschise/închise. Versiunea închisă este, de asemenea, disponibilă cu scaune echipate cu comandă pentru lumină, AC și apel service. Scaunele confortabile de tip MAN Intercity Basic sunt disponibile atât fără centuri, cât și cu centuri în două sau trei puncte. Conceptul modern de iluminat cu LEDuri cu lumină directă, continuă, albă, caldă face ca interiorul să fie deosebit de primitor.

Scaune, balustrade și lumini

 

Interiorul versiunii urbane oferă spațiu pentru până la 107 pasageri, versiunea cu trei osii pentru până la 121. Sunt disponibile trei scaune City cu suprafețe și tapițerie diferite. Varianta opțională de echipare MAN City Comfort este disponibilă și cu o centură de șezut. La fel ca balustradele, scaunele sunt atașate de pereții laterali ori de câte ori este posibil. Acest lucru permite curățarea ușoară a podelelor. Interiorul spațios arată deosebit datorită conceptului modern de iluminat cu lumină albă, caldă, continuă și directă.

Îmbarcarea spre viitor

Sistemele de uși potrivite pentru fiecare aplicație – oraș sau utilizare interurbană

Configurarea ușilor pentru utilizare interurbană

 

Versiunea intercity este întotdeauna echipată standard cu o ușă de legătură spre exterior. Ușa din față unică sau dublă. Opțional disponibile pentru toate MAN Lion's Intercity LE sunt uși duble electrice, uși glisante în interior începând cu ușa 2 de la sistemul de tehnologie modulară MAN.

Configurarea ușilor pentru utilizare urbană

 

Versiunea pentru utilizarea în oraș are uși cu două foi spre interior în față și în centru. Numai vehiculul cu trei osii pentru utilizare în oraș este echipat standard cu o a treia ușă. Toate MAN Lions Intercity LE sunt disponibile opțional cu uși electrice cu două foi cu swining-glisante și uși de exterior-swining de la sistemele de tehnologie modulară MAN.

 

LOCUL VIP

Locul de muncă al șoferului: confortabil, funcțional și bine gândit

Locul de muncă al șoferului – confortabil și ergonomic

 

Există două variante configurabile pentru locul de muncă al șoferului: cea clasică de la MAN Lion's Intercity și locul de muncă al șoferului MAN complet compatibil cu VDV al noii generații MAN Lion's City. Cu aceasta din urmă, partea inferioară poate fi reglată împreună cu volanul în funcție de dorințele șoferului. În ambele variante, poziția de ședere ușor ridicată asigură faptul ca șoferul să poată observa pasagerii la nivelul ochilor și oferă o vizibilitate excelentă pe tot parcursul călătoriei. Instrumentele, întrerupătoarele și afișajele de la locul de muncă al șoferului VDV sunt dispuse în trei zone în funcție de frecvența de utilizare. Astfel, locul de muncă al șoferului convinge cu funcționalitate și estetică ridicată – în beneficiul șoferului.

Dintr-o privire: tehnologia MAN Lion's Intercity LE

Dintr-o privire: tehnologia MAN Lion's Intercity LE

Lansare pe piață în trei pași

DORIȚI MAI MULTE INFORMAȚII? PE AICI, VĂ RUGĂM!

Further information

Broșură MAN Intercity LE