MODELELE MAN TGE

Noul MAN TGE are experiență în rândul autovehiculelor comerciale și, indiferent dacă vă desfășurați activitatea pe un șantier în lucru, în industria forestieră sau în transportul de persoane, acesta se va descurca cu ușurință pe aproape orice tip de teren.

MAN TGE SINGLE CAB

 • O gamă variată de opțiuni pentru caroserie
  Lungime maximă admisă de până la 5570 mm
  Capacitate maximă de încărcare de până la 1,8 t
 •  

MAN TGE PANEL VAN

 • Compartiment generos de încărcare de până la 18,4 m³
  Asigurare excelentă a sarcinii datorită celor 14 inele de ancorare și a șinelor1) de fixare opționale din podea, pereții laterali și plafon
  Iluminare LED pentru compartimentul de încărcare (echipare standard)

 

MAN TGE CAMPERVANS

 • Colaborare cu producători renumiți de rulote
  O casă mobilă, confortabilă și modernă bazată pe autovehiculul MAN TGE
  Diferite sisteme de asistență1) disponibile
  Disponibil cu tracțiune integrală

MAN TGE CREW CAB

 • Cabină confortabilă cu patru uși și spațiu pentru până la șapte persoane
  Spațiu generos de depozitare suplimentar sub scaune
  Sistem de tractare cu capacitate de remorcare de până la 3500 kg

 

DETALII AUTOVEHICULE

Ce primești atunci când cumperi un autovehicul comercial ușor de la MAN? Noul MAN TGE - nu este doar un autovehicul comercial, ci un partener de încredere în munca dumneavoastră de zi cu zi. Potențialul său este depășit doar de funcționalitatea sa. De la dimensiunile perfecte ale compartimentului de încărcare la numeroasele spații de depozitare din cabină - toate își au scopul lor bine definit.

Personalizare
Scaunul șoferului
Grila radiatorului MAN TGE
Sistem inovator de depozitare
Cutie de viteze automată cu 8 trepte
Capacitate de încărcare
Faruri LED1)
Climatizare
Infotainment
+
+
+
+
+
+
+
+
+

SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE

Pentru noua autoutilitară de la MAN, oferim un total de 18 sisteme de asistență și siguranță pentru șofer, care, în unele cazuri, sunt disponibile ca echipamente speciale, la un cost suplimentar. Aceasta înseamnă că aveți întotdeauna un copilot treaz, care vă ajută să parcați, urmăriți lucrurile și să comentați stilul dvs. de conducere (dacă asta doriți).

Asistență la frânarea de urgență 

Conducere predictivă.
Asistența standard la frânarea de urgență 2) monitorizează traficul din fața autovehiculului și avertizează șoferul în cazul unei distanțe insuficiente față de autovehiculul din față printr-o frânare automată, ceea ce duce la scăderea numărului de incidente în trafic, implicit la reducerea gravității accidentelor, până la evitarea completă a coliziunilor în trafic. În cazul cutiilor de viteze automate, frânarea de urgență poate duce până la oprirea autovehiculului3).

 

Disponibilă pe:

Panel van
Combi van
Chassis cab
Crew cab
 

Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare 

Sunteți agitat sau presat?
Activat automat de la o viteză de 65 km/h. Dacă mintea dumneavoastră este încă la locul de muncă sau deja acasă, riscul de a vă abate neintenționat de pe banda dumneavoastră de mers crește. Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare1)2) vă ajută să vă mențineți autovehiculul pe drum - monitorizând situația și intervenind activ în procesul de direcție.


Disponibilă pe:

Panel van
Combi van
Chassis cab
Crew cab

Sistem de asistență pentru siguranță la virare 

Traficul din cel mai bun unghi.
Există întotdeauna ceva în cale: sistemul de asistență pentru siguranță la virare1)2) monitorizează împrejurimile cu 16 senzori cu ultrasunete și avertizează șoferul asupra existenței stâlpilor, pereților și chiar pietonilor. Dacă există obstacole în calea dumneavoastră în timp ce parcați sau manevrați autovehiculul, sistemul dă un avertisment vizual și sonor.


Disponibilă pe: 

Panel van
Combi van
 

Asistență pentru manevrarea remorcii

Mersul în marche arrièr e ușor.
Eliminați stresul din timpul manevrelor cu spatele grație asistenței pentru manevrarea remorcii 1)2). Utilizați butonul de reglare a oglinzii pentru a controla direcția de deplasare a remorcii, specificând un unghi de articulație. Sună complicat, dar nu este.
 

 

Disponibilă pe:

Panel van
Combi van

 

 

Asistență la parcare

Preluăm controlul!
Mâinile sus! Acesta este un loc de parcare! Asistența la parcare1)2) preia întoarcerea greoaie a volanului și vă manevrează autovehiculul MAN TGE, chiar și în spații restrânse. Tot ce trebuie să faceți este să accelerați și să frânați – economisindu-vă energia pentru adevărata muncă.

 

Disponibilă pe: 

Panel van
Combi van
 

Asistent pentru manevrare

Al treilea ochi.
Lăsați concurența în urmă. Cu ajutorul asistenței pentru manevrare 1)2) veți ști ce se întâmplă în spatele dumneavoastră. Asistentul vă va ajuta să ieșiți din locurile de parcare și să monitorizați traficul din jur. În situații critice, asistentul pentru manevrare 1)2) frânează pentru dumneavoastră sau vă susține printr-o oprire de urgență.

 

Disponibilă pe: 

Panel van
Combi van 

CĂUTARE DEALER

Găsiți un dealer MAN în apropiere.

Căutați dealer