LA ANI-LUMINĂ DISTANȚĂ ÎN MATERIE DE EFICIENȚĂ ECONOMICĂ - NOUL MAN LION'S CITY E

EFICIENȚA eMOBILITĂȚII

Noul MAN Lion's City E este inovator în multe privințe: fără emisii, cu rază lungă de acțiune și, mai presus de toate, impresionant de economic. Se anunță o nouă eră a eMobilității profitabile în transportul urban de călători. Ca un autobuz complet electric, este nu numai economic, silențios și capabil să facă față distanțelor mari, ci contribuie, de asemenea, semnificativ la imaginea orașelor curate de mâine. În acest fel, deschide și noi rute care, în viitor, vor fi închise transportului public local convențional, ca urmare a limitelor maxime de emisii și a politicilor de protecție împotriva zgomotului.

EFICIENȚA ECONOMICĂ A AUTOBUZELOR ELECTRICE

Noul MAN Lion's City E oferă un concept global valoros din punct de vedere ecologic și economic, care simplifică foarte mult intrarea în lumea mobilității electrice. Fie că vorbim de motorul său puternic, baterii cu durată lungă de viață, încărcare simplă sau design izbitor, acest E-bus funcționează impresionant pe distanțe lungi.

 

Performanță ideală

 

Noul MAN Lion’s City E oferă nu numai o estetică modernă, ci aduce și o contribuție societății prin menținerea calității vieții în marile orașe. Acesta este un argument imbatabil, atunci când vine vorba de introducerea de noi limite maxime de emisii. Deschiderea zonelor de protecție împotriva zgomotului și a emisiilor permite autobuzului ecologic MAN Lion's City E să pătrundă în nișe care devin din ce în ce mai atractive din punct de vedere economic.

Eficiență perfectă

 

Noul MAN Lion's City E impresionează prin transmisia sa electrică fără întreruperi, autonomia lungă a bateriei, încărcarea peste noapte și arhitectura actualizabilă a bateriei cu eficiență maximă.

Designul său sofisticat și construcția surprinzător de simplă contribuie la economii mai bune de energie și eficiență sporită.


SUNTEM AICI PENTRU TINE

Formular de contact

Aveți întrebări despre gama de servicii MAN? Vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact 

Găsiți parteneri locali MAN

Căutând un atelier MAN sau un dealer MAN, veți găsi persoana de contact MAN potrivită în zona dumneavoastră.

Partenerul dumneavoastră local MAN