AUTOCARUL MAN LION’S COACH - INTERIOR

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ PENTRU PASAGERI ȘI ȘOFERI

Vă rugăm să urcați la bord! - cu autocarul MAN Lion’s Coach nu va mai fi necesar să repetați aceste îndemnuri. Grație interiorului său excelent, începând cu zona inundată de lumină naturală destinată pasagerilor și culminând cu scaunele extrem de confortabile, indiferent de locul ales, fiecare călătorie va fi o adevărată plăcere.

Întregul interior al autocarului MAN Lion’s Coach este special conceput pentru a oferi o stare de bine pasagerilor și o experiență excelentă de călătorie. Și acest sentiment se extinde și în cabina șoferului. Toate componentele sunt proiectate până la cel mai mic detaliu, astfel încât să ofere ergonomie și funcționalitate optimă.

 

Orice călătorie se transformă în vacanță

 

 

  Inundat de lumină naturală și, de asemenea, cu iluminare indirectă cu tehnologie LED, designul interiorului a fost atent conceput atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere tehnic. Cu autocarul MAN Lion, călătoriile confortabile vin odată cu pachetul standard, grație următoarelor funcții încorporate:

   

  • Scaune ergonomice, extrem de confortabile
  • Spații generoase pentru depozitarea bagajelor
  • Suporturi pentru tablete și laptopuri mici
  • Porturi USB pentru încărcarea gadgeturilor

   

  Asigurați-vă de faptul că pasagerii dumneavoastră vor rămâne uimiți din momentul în care urcă la bord. O scurtă privire asupra zonei destinate pasagerilor, deosebit de frumos proiectată, este suficientă pentru a întelege ce va urma: o călătorie relaxantă și extrem de confortabilă. Amenajările interioare și accesoriile creează o atmosferă caldă și primitoare prin aspectul lor modern și omogen. În plus, pasagerii dumneavoastră vor fi tratați cu un maximum de conform pe tot parcursul călătoriei. Aceștia se pot bucura de numeroasele funcții practice special instalate la îndemâna lor sau pur și simplu, vor putea sta pe spate și admira toate detaliile ce țin de design.

  Atmosfera

  Zonă de inspirație

   

  Dacă doriți să vă asigurați că pasagerii dumneavoastră se bucură de o experiență cu adevărat fantastică de călătorie, autocarul MAN Lion’s Coach vă poate ajuta să realizați acest lucru, de îndată ce ați pornit spre destinația aleasă, datorită zonei destinate pasagerilor. Paleta elegantă și perfect coordonată de culori garantează o ambianță excepțională, în timp ce abundența luminii și a aerului proaspăt, precum și calitatea premium a tuturor componentelor din interiorul autocarului MAN Lion creează, fără doar și poate, o atmosferă inegalabilă.

   

  Iluminarea indirectă a plafonului cu tehnologie LED inundă întreaga suprafață a plafonului cu lumină albă, caldă, indirectă, atât ziua, cât și noaptea. În plus, ferestrele și trapa din sticlă cu filtrare UV lasă să pătrundă lumina naturală, oferind luminozitate zonei destinate pasagerilor.

   

  Sistemul nostru de climatizare complet automatizat, disponibil ca dotare standard, controlează temperatura pe tot parcursul călătoriei. În funcție de vremea de afară, zona pasagerilor poate fi încălzită până la o temperatură plăcută sau răcită pentru a revigora pasagerii aflați la bord. De asemenea, sistemul de climatizare pompează o sursă continuă de aer proaspăt în interior.

   

  Pasagerii de la bordul oricărui autocar MAN pe distanțe lungi vor avea parte de o călătorie plăcută. Toate accesoriile au fost proiectate și montate pentru a asigura o libertate maximă de deplasare în zona pasagerilor. Designul bine gândit dă naștere unui spațiu generos și aerisit.

  Confort pe întreaga durată a călătoriei

   

  La dezvoltarea autocarului MAN Lion’s Coach am acordat o atenție specială scaunelor - fiecare loc impresionează pasagerii cu nivelul său ridicat de confort. Pasagerii se pot relaxa chiar și pe distanțe lungi datorită caracterului ergonomic al scaunelor. Toate scaunele au tetiere reglabile și mult spațiu pentru picioare. Și toate aceste lucruri, pentru o călătorie imbatabil de plăcută.

   

  Pasagerii au opțiunea de a-și întinde puțin scaunele și, de asemenea, de a folosi masa pliabilă fixată pe spatele scaunului din fața lor, care vine completată de un suport pentru pahare. Ca parte a pachetului standard de confort, fiecare scaun vine, de asemenea, cu o serie de elemente poziționate deasupra capului. Fiecare pasager dispune de o lampă de citire cu tehnologie LED încorporată, orificii de aerisire reglabile, difuzoare, etc.

  Acces facil

  Toate intrările și ieșirile autocarelor noastre sunt prevăzute cu trepte mari pentru a facilita urcarea și coborârea în siguranță a pasagerilor și sunt semnalizate cu  ajutorul tehnologiei LED.

  Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga un lift pentru scaunele cu rotile la ușa din spate. Pasagerii dumneavoastră sunt liberi să se deplaseze confortabil și fără niciun pericol în zona pasagerilor, deoarece podeaua are o suprafață uniformă, fără zone ridicate sau trepte. Acest lucru face ca autocarele din seria MAN Lion’s Coach să fie alegerea ideală, în cazul în care doriți să oferiți pasagerilor dumneavoastră mobilitate fără bariere.

  Depozitare sigură

  Pasagerii dumneavoastră se vor bucura de un spațiu generos destinat bagajelor suplimentare. Am adaptat designul plafonului pentru a vă oferi cât mai mult spațiu de depozitare. Compartimentele de depozitare de deasupra scaunelor sunt ideale pentru bagaje de mână și genți de voiaj de dimensiuni medii.
   

  Compartimentele de depozitare din exteriorul autocarului MAN Lion’s Coach oferă un spațiu mai amplu pentru valize și genți mari. Am adăugat clape noi acestor compartimente, pentru ca încărcarea și descărcarea bagajelor să fie și mai rapidă, și mai ușoară cu noul autocar MAN Lion’s Coach.

  Un plus de confort la drum

  Bucătăria încorporată la bord vă permite să vă răsfățați pasagerii pe perioada călătoriilor mai lungi. Puteți servi oricând băuturi reci, cafele calde și gustări, chiar și pregătirea meselor ușoare nu este deloc o problemă, când vine vorba de noul autocar MAN Lion’s Coach.

  Starea de bine a șoferului ia naștere în cabina acestuia

  Cabina autocarului MAN Lion’s Coach poate fi personalizată pentru a se potrivi cât mai bine cerințelor fiecărui șofer în parte. Designul ergonomic este rezultatul experienței extinse în producerea de autovehicule comerciale, experiență pe care am acumulat-o de-a lungul deceniilor, bazându-ne întotdeauna pe cele mai recente descoperiri privind proiectarea în domeniul ingineriei transporturilor și a siguranței

  Elemente surprinzătoare pentru cabina șoferului

   

   

  Sistemul de depozitare permite o utilizare intuitivă și îmbunătățită a acestuia, transformând munca șoferului într-una de vis. Practic, îi permite acestuia să își concentreze întreaga atenție asupra traficului. Cabina ergonomică le permite șoferilor să se relaxeze în timp ce conduc, îmbunătățind semnificativ siguranța rutieră. Autocarele noastre MAN pe distanțe lungi oferă șoferilor condițiile optime pentru a transporta pasagerii dintr-un loc în altul, în deplină siguranță și cu zâmbetul pe buze.

   

  • Sistem de depozitare reproiectat complet, cu suport pentru pahare și suport pentru telefonul mobil
  • Computer de bord ușor de utilizat
  • Scaun cu aer, multi-reglabil, pentru a reduce oboseala la volan (opțional: încălzire electrică a scaunului și cotiere)
  • Volan multifuncțional - reglare continuă a înălțimii și a unghiului
  • MMC (MAN Multimedia Coach) cu sistem de navigație
  • Afișaj central pentru monitorizarea funcțiilor autovehiculului și diagnoză
  • Bară de stare cu tehnologie LED, precum și simboluri indicatoare și de avertizare.
  • Verificări de rutină privind monitorizarea sistemelor de siguranță și a uzurii
  • Opțiunea de a putea realiza o diagnoză on-board și off-board
  • Climatizare separată pentru cabina șoferului
  • Oglinzi exterioare cu unghi larg integrat și oglinzi retrovizoare pentru o vizibilitate excelentă
  • Loc de dormit confortabil pentru șofer

  Depozitare sigură

  Când oferiți servicii regulate de transport pe distanțe lungi este deosebit de important să oferiți pasagerilor dumneavoastră suficient spațiu pentru bagajele acestora. Ținând cont de acest aspect, am muncit din greu pentru a perfecționa designul autocarelor noastre. În funcție de modelul autocarului MAN Lion’s Coach, pasagerii dumneavoastră se vor bucura de un spațiu de depozitare pentru bagaje cu un volum cuprins între 11,7 și 14,3 m3.