REDEFININD CONCEPTUL DE EFICIENȚĂ ECONOMICĂ: NOUL AUTOBUZ URBAN MAN LION’S CITY

MANAGEMENTUL INTELIGENT AL ENERGIEI ȘI COSTUL REDUS AL CICLULUI DE VIAȚĂ (LCC)

Perfecțiune economică - datorită noului autobuz urban MAN Lion’s City. Autobuzul urban MAN Lion’s City vine într-un design complet nou, cu totul special, care nu numai că îi conferă un aspect atrăgător, dar este, de asemenea, de ultimă generație în ceea ce privește economia, tehnologia motorului, cabina șoferului și siguranța. Totul a fost regândit cu atenție și toate detaliile se potrivesc de minune. Adaptat cerințelor serviciilor moderne de transport public local, noul autobuz urban MAN Lion’s City face ca viața urbană modernă să fie mai plăcută.

PROGRESE NOI PENTRU PERFECȚIUNE ECONOMICĂ

O nouă structură a caroseriei cu multiple beneficii.

Datorită construcției sale de tip sandwich, noul MAN Lion's City este cu aproape 500 de kg mai ușor decât predecesorul său. Accesibilitatea sa optimizată face ca lucrările privind mentenanța să fie și mai ușoare. 

O reducere a greutății care face diferența.

Reducerea greutății atrage după sine o reducere a consumului de combustibil și permite, totodată, creșterea sarcinii utile. Manipularea ușoară a componentelor reduce, de asemenea, timpul de staționare în vederea mentenanței.

Noua generație de motoare D15.

Noul motor D15 este mai ușor datorită designului său bine proporționat și este chiar mai eficient decât predecesorul său datorită sistemului MAN EfficientHybrid de management al energiei cu funcție start-stop.

Consum eficientizat.

Reducerea greutății, precum și reducerea consumului de combustibil permit o creștere a capacității de transport al pasagerilor.

Noua proiectare deschide noi posibilități.

Pereții laterali divizați cu suprafețe din sticlă și plastic conferă noului MAN Lion's City un aspect spațios și modern. În plus, sunt și ușor de întreținut. Cele trei compartimente diferite sunt împărțite între geamurile șoferului, geamurile pasagerilor și pereții laterali cu suprafețe de sticlă și plastic. 

TCO (Costul Total de Proprietate) redus - datorită întreținerii ușoare.

Sistemul de asamblare garantează faptul că pereții laterali pot fi înlocuiți rapid în caz de deteriorare. Compartimentele mai mici reduc la minimum costurile pentru revopsire, precum și timpul de staționare în atelierul de service, cu avantajul suplimentar al disponibilității ridicate a pieselor de schimb. Acest lucru nu numai că vă economisește timp, dar reduce și costul total al ciclului de viață (LCC).

Tehnologie LED de ultimă generație.

Luminile frontale și lămpile spate cu tehnologie LED și design caracteristic MAN cresc semnificativ siguranța în traficul rutier și reduc costurile de operare. 

Iluminare mai strălucitoare și mai sigură.

Consumul redus de energie duce la economisirea combustibilului. Prin comparație: setările pentru faza lungă și scurtă a celor două faruri LED necesită un total de aproximativ 120 de wați, adică de 2,5 ori mai puțin decât farurile cu halogen, care utilizează aproximativ 300 de wați. În plus, generează o zonă iluminată substanțial mai mare decât cea generată de becurile standard și, prin urmare, sporesc siguranța. Durata de viață peste medie, de până la 10.000 de ore de funcționare ajută, de asemenea, la reducerea costurilor.

Sistem de uși nou dezvoltat.

Sistemul de uși nou dezvoltat garantează o siguranță operațională ridicată și crește nivelul de calitate al autovehiculului. Sistemele de uși sunt disponibile cu multiple opțiuni de acționare și mecanisme de deschidere. 

Funcționare sigură și întreținere redusă.

Datorită componentelor robuste, rezistente la uzură și care nu necesită întreținere, noul sistem de uși este extrem de sigur de operat și necesită o întreținere generală minimă. Construite din materiale robuste, ușile sunt extrem de rezistente la fapte de vandalism. Acest lucru reduce costul ciclului de viață (LCC).

Protecție de înaltă calitate împotriva coroziunii.

Podeaua din zona pasagerilor nu are cusături de sudură vizibile. Sudarea pe partea inferioară a podelei reduce pătrunderea umezelii și protejează podeaua împotriva coroziunii. Podeaua netedă, de înaltă calitate și ușor de curățat a noului MAN Lion's City creează un aspect plăcut și modern.

Cusături de sudură invizibile.

Podeaua este sudată pe partea inferioară, în zona coridorului, utilizând procedee de sudare la rece.  Astfel, colțurile incomode și dificil de accesat au devenit istorie, iar curățarea podelei va fi mai eficientă și mai rentabilă ca niciodată.

SISTEMUL DE PROPULSIE AL NOULUI AUTOBUZ URBAN MAN LION

Noul autobuz urban MAN Lion’s City este echipat cu noul motor D15. Are un concept impresionant de clar și de simplu: o singură versiune de motor și un singur sistem de post-tratare a gazelor de eșapament pentru toate autobuzele urbane.

 

O gamă largă de opțiuni pentru cutia de viteze

Noul autobuz urban MAN Lion este disponibil, la alegere, cu două cutii de viteze automate, de la Voith sau ZF.

Voith DIWA 6 este o cutie de viteze automată cu 4 trepte și o greutate de 367 - 388 kg.

Cutia de viteze automată ZF EcoLife Step 3 are 6 trepte și cântărește 379 kg. Asupra oricăreia vă veți decide, puteți fi sigur că nu există compromisuri, atunci când vine vorba de sistemul de propulsie al noului autobuz urban MAN Lion.

Funcționare eficientă de tip start-stop

Noul autobuz urban MAN Lion este disponibil opțional cu MAN EfficientHybrid, un sistem inteligent de gestionare a energiei. Componenta principală este un motor electric robust, rezistent la uzură, care este instalat între motor și cutia de viteze. În timpul rulării sau frânării, alternatorul arborelui cotit funcționează ca un generator (dinam) și, invers, ca un motor de pornire (starter). Astfel că, veți economisi mai mult combustibil, iar șoferii și pasagerii se vor bucura deopotrivă de un înalt grad de confort.

Urmăriți videoclipul

O gamă largă de opțiuni pentru cutia de viteze

Noul autobuz urban MAN Lion’s City este disponibil, la alegere, cu două cutii de viteze automate, de la Voith sau ZF.

Voith DIWA 6 este o cutie de viteze automată cu 4 trepte și o greutate de 367 - 388 kg.

Cutia de viteze automată ZF EcoLife Step 3 are 6 trepte și cântărește 379 kg. Asupra oricăreia vă veți decide, puteți fi sigur că nu există compromisuri, atunci când vine vorba de sistemul de propulsie al noului autobuz urban MAN Lion’s City.

Greutate mai mică - datorită modului în care este construit

Construcția caroseriei de tip sandwich reduce și optimizează greutatea noului autobuz urban MAN Lion’s City. Grație plafonului din aluminiu, precum și a caroseriei și scheletului, extrem de rezistente din oțel și aluminiu, a fost posibilă reducerea greutății autobuzului MAN Lion’s City cu aproape 500 kg.

 

Pentru dumneavoastră, această reducere a greutății înseamnă economii importante de combustibil și sarcină utilă crescută. Manevrarea ușoară a acestor module, de asemenea, reduce din timpul de staționare privind mentenanța.

Eficiență perfectă

Noul autobuz urban MAN Lion’s City este exponentul celei mai eficiente generații de autobuze urbane MAN. Acest lucru nu se datorează exclusiv numeroaselor inovații tehnice, cum ar fi motorul D15 cu tehnologie MAN EfficientHybrid sau farurile cu tehnologie LED.

 

Designul îmbunătățit cu materiale moderne și componente ușor de reparat contribuie, de asemenea, la creșterea eficienței și la reducerea consumului. De aceea, autobuzul MAN Lion’s City și-a însușit, pe bună dreptate, locul ca reprezentant de seamă a celei mai eficiente generații de autobuze urbane MAN.

 

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Formular de contact

Aveți întrebări despre gama de servicii MAN? Vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact 

Găsiți parteneri locali MAN

Căutând un atelier MAN sau un dealer MAN, veți găsi persoana de contact MAN potrivită în zona dumneavoastră.

Partenerul dumneavoastră local MAN