PUTERE DE ATRACȚIE ȘI TRACȚIUNE INTELIGENTĂ.

Drum umed, acoperit cu zăpadă sau noroi, teren accidentat sau chiar off-road? Nicio problemă! MAN TGE 4x4 vă va duce în siguranță acolo unde trebuie. Autovehiculul MAN TGE 4x4 vine echipat direct din fabrică cu un sistem de tracțiune integrală care necesită o mentenanță redusă, oferindu-vă astfel o soluție unică la un preț uimitor de mic și cu un timp de livrare scurt.

MAI RAPID DECÂT PUTEȚI CLIPI

Este nevoie de doar 84 de milisecunde pentru ca sistemul de tracțiune integrală să transfere lin cuplul de antrenare pe axa unde este nevoie de el, ceea ce înseamnă că atât șoferul, cât și încărcătura ajung în siguranță la destinație, indiferent de vreme.

În condiții favorabile de drum, aceste transferuri declanșate la timp de sistemul integrat, inteligent, de tracțiune integrală, vă fac la fel de eficient din punct de vedere energetic, pe cât ați fi dacă ați folosi doar tracțiunea față. În condiții nefavorabile de drum, cuplul de antrenare este distribuit în mod flexibil, atât pe puntea față, cât și pe puntea spate, în doar câteva milisecunde, astfel încât pe un drum umed, de exemplu, să nu aveți niciodată senzația că vă fuge pământul de sub picioare.

 

Siguranță integrată la bord

Pentru o siguranță și mai mare, MAN TGE 4x4 oferă și alte sisteme integrate de asistență a șoferului1), precum ABS (Anti-lock braking system), TCS (Traction control system) sau ESP (Electronic stability control). MAN TGE 4x4 se asigură astfel că, atât șoferul, cât și încărcătura ajung în deplină siguranță la destinație, indiferent de anotimp, chiar și în condiții nefavorabile de drum.

 

 

Confort la rulare prin jungla urbană

Opțiunea de a combina sistemul de tracțiune integrală cu o cutie de viteze automată1) oferă acum confort de top șoferilor de oraș. Veți aprecia manevrabilitatea uniformă și stabilitatea direcțională precisă a autovehiculului MAN TGE cu tracțiune integrală, în special în timpul orelor de vârf.

SIGURANȚĂ MAXIMĂ ATÂT PE ȘOSEA, CÂT ȘI OFF-ROAD.

Indiferent dacă rulați pe drum asfaltat, pe drum pietruit ori complet neasfaltat, MAN TGE 4x4 este conceput pentru a vă transporta atât pe dumneavoastră, cât și încărcătura dumneavoastră, în condiții optime de siguranță și cu o fiabilitate maximă. În plus, există disponibilitate pentru tractarea unei remorci.

Un avantaj deosebit al autovehiculului MAN TGE 4x4 este greutatea sa redusă grație sistemului integrat, inteligent, de tracțiune integrală.

Pe pantele cu înclinații extreme, sistemului de tracțiune îi va lua doar câteva milisecunde să transfere tracțiunea pe puntea față și pe cea din spate, excelând pe terenuri dificile, așa cum sunt șantierele. La cerere, este disponibil un sistem de blocare diferențială controlat electronic1) pentru o tracțiune mai mare.

 

Susținere discretă

Grație sistemului nostru de tracțiune integrală, veți avea permanent la bord un copilot silențios care vă va susține în timp real și mulțumită tehnologiei noastre cu senzori, nu vor exista bipuri sau sunete care să vă distragă atenția ori să vă deranjeze în vreun fel.

ACEST 4X4 STĂPÂNEȘTE ARTA DE A CONDUCE ÎN DEPLINĂ SIGURANȚĂ.

Sistemul robust de tracțiune integrală este întotdeauna acolo, în fundal, pentru a susține șoferul. Tehnologia integrată de tracțiune integrală MAN TGE oferă siguranță, dinamică și o experiență unică de rulare. Datorită blocării diferențiale pe puntea spate, care poate fi activată la nevoie, MAN TGE 4x4 oferă cea mai bună tracțiune off-road și excelează chiar și pe teren accidentat. Cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală, șoferul și încărcătura ajung în acele locuri în care un autovehicul cu tracțiune spate sau tracțiune față nu ar putea ajunge, ceea ce înseamnă că șoferul se va putea concentra asupra îndeplinirii sarcinilor de serviciu, chiar și în cele mai dificile condiții.

 

Aceeași înălțime

 

Folosind sistemul integrat de tracțiune integrală, pragul de incărcare a autovehiculului dumneavoastră MAN TGE 4x4 ajunge la aceeași înălțime cu puntea spate, permițându-vă să încărcați și să descărcați autovehiculul cu ușurință.

Sistemul nostru de tracțiune integrală și-a demonstrat eficiența atât off-road, cât și pe drumuri acoperite cu zăpadă ori drumuri alunecoase. De asemenea, reacționează rapid în zone cu vânt lateral, protejând nu numai șoferului, dar și încărcătura.

PUTEREA IMPRESIONANTĂ A MOTORULUI

MAN TGE 4x4 - manevrabilitate excelentă, risc redus de accidente și eficiență de top. Cu sistemul său integrat de tracțiune integrală cu mentenanță redusă, MAN TGE 4x4 face față oricărui tip de teren, indiferent de condițiile de drum. Tehnologia complet automată garantează faptul că, în cazul pierderii tracțiunii, autovehiculul este redresat într-o fracțiune de secundă.

În ceea ce privește designul, autovehiculul MAN TGE cu tracțiune integrală impresionează prin masa redusă, în timp ce pragul de încărcare rămâne la aceeași înălțime ca înainte.

Datorită sistemului de tracțiune integrală, controlat electronic, de generația a 5-a, cu tracțiune spate comutabilă, autovehiculul dumneavoastră MAN TGE este pe deplin compatibil cu toate sistemele de asistență pentru șofer - de la ESP, până la sistemul de direcție asistat electric (dependent de viteză) și sistemul de asistenţă activă pentru menţinerea benzii de rulare1).

INFORMAȚII

Ce altceva ați mai vrea să aflați?

Further information

CĂUTARE DEALER

 

Găsiți un dealer MAN în apropiere.

 

Căutați dealer