REDEFININD TEHNOLOGIA: NOUL AUTOBUZ URBAN MAN LION’S CITY

DEZVOLTAT CU CLIENȚI, PENTRU CLIENȚI .

Noua generație de autobuze urbane MAN Lion’s City introduce în scenă un design complet nou, special creat pentru autobuzele din mediul urban. Designul autobuzului MAN Lion’s City, dezvoltat și testat de MAN, se bazează pe cel al predecesorilor săi. În timpul etapei de dezvoltare a cabinei șoferului, am lucrat cot la cot cu clienții noștri. Prin urmare, aceasta a fost complet reproiectată.

 

DEZVOLTAREA MAN.

7 ani de dezvoltare

Noul autobuz urban MAN Lion’s City este rezultatul a șapte ani de dezvoltare. Poate suna foarte mult, dar nu și atunci când vine vorba de dezvoltarea autobuzului urban perfect. Per total, în timpul procesului de dezvoltare a acestui autobuz urban, am depășit destul de multe pietre de hotar.

 

18 prototipuri, 5 autovehicule într-o permanentă stare de funcționare, 8 autovehicule de testare pe teren și 20 de autovehicule pregătite pentru a fi lansate au fost construite pe tot parcursul procesului de dezvoltare. Toate acestea pentru a vă garanta că vă puteți bucura de calitatea MAN, dezvoltată și testată, și de plăcerea de a conduce timp de foarte mulți ani.

Experiență de lungă durată care dă roade

MAN este activ în sectorul autobuzelor urbane de foarte mulți ani și își folosește experiența de lungă durată pentru a dezvolta autovehicule inovatoare, de înaltă calitate. Noul autobuz urban MAN Lion’s City este exemplul perfect în acest sens, mai ales când vine vorba de structura modulară și gama de modele disponibile. Putem oferi conceptul perfect și configurația autovehiculului pentru orice model și orice tip de nevoie.

 

1 milion de cicluri de testare

Calitate superioară prin cantitate

Noul autobuz urban MAN Lion’s City vine cu un sistem nou de uși, special dezvoltat de MAN. Diverse teste, inclusiv teste de temperatură, teste de coroziune ale componentelor individuale, precum și teste rutiere efectuate în Spania, Suedia și Austria, au oferit informații extrem de utile pentru a sprijini procesul de dezvoltare

 

MAN EFFICIENTHYBRID (SISTEM AUTOMAT DE START-STOP)

Eficiență îmbunătățită și protecție a mediului înconjurător în serviciile regulate de transport: cu managementul inteligent al energiei utilizând echipamentul opțional MAN EfficientHybrid, autobuzul urban MAN Lion’s City realizează reduceri triple – combustibil, emisii de gaze de eșapament și emisii de zgomot.

 

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Formular de contact

Aveți întrebări despre gama de servicii MAN? Vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact 

Găsiți parteneri locali MAN

Căutând un atelier MAN sau un dealer MAN, veți găsi persoana de contact MAN potrivită în zona dumneavoastră.

Partenerul dumneavoastră local MAN