SCHIMBAREA DIRECȚIEI ÎN EFICIENȚA ECONOMICĂ - NOUL MAN LION'S CITY G

GAZUL NATURAL: O ALTERNATIVĂ ECONOMICĂ

Extrem de eficient: pe lângă faptul că autobuzele urbane MAN cu tehnologie CNG (Compressed Natural Gas) respectă mediul înconjurător prin emisii reduse, acestea reprezintă, de asemenea, o alternativă atractivă din punct de vedere economic. Autobuzul MAN LION'S CITY G funcţionează pe bază de gaz natural comprimat și este imbatabil când vine vorba de costurile de operare. Datorită costurilor mai scăzute de combustibil, se pot aștepta economii de aproximativ 15% din costurile ciclului de viață (LCC) pe o perioadă de 10 ani și un kilometraj de 60.000 km pe an.

Prietenos cu mediul

Limitele admise ale emisiilor de gaze de eșapament pentru autovehiculele comerciale tind să fie foarte schimbătoare. De la introducerea standardelor privind gazele de eșapament în 1992, limitele pentru oxizii de azot (NOX) au fost reduse cu 97% și cu peste 98% pentru pulberile în suspensie (PM). Cu toate acestea, emisiile de gaze de eșapament ale MAN Lion's City G se situează semnificativ sub limitele Euro 6. Acesta este motivul pentru care autobuzele cu gaze naturale MAN sunt o investiție economică pe termen lung.

 
Eficiență perfectă

Noul MAN Lion's City G reprezintă cea mai eficientă generație de autobuze urbane din familia MAN. Acest lucru nu se datorează exclusiv numeroaselor inovații tehnice, cum ar fi noul motor E18 cu MAN EfficientHybrid sau farurile economice full-LED. Designul îmbunătățit cu materiale moderne și componentele ușor de întreținut au dus, de asemenea, la creșterea eficienței și reducea consumului noului autobuz MAN Lion's City G.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

Formular de contact

Aveți întrebări despre gama de servicii MAN? Vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact 

Găsiți parteneri locali MAN

Căutând un atelier MAN sau un dealer MAN, veți găsi persoana de contact MAN potrivită în zona dumneavoastră.

Partenerul dumneavoastră local MAN