ELECTRIFICAREA VIITORULUI - NOUL MAN LION'S CITY E

MOBILITATEA SUSTENABILĂ - REDEFINITĂ

În calitate de inventator al motorului diesel, MAN oferă inspirație pentru lumea transporturilor de mâine, de peste 75 de ani. În conformitate cu această tradiție, MAN stabilește acum noi standarde în sectorul eMobility, cu noul MAN Lion's City E orientat spre viitor. Designul său electrizant clarifică totul de la prima vedere: acesta este viitorul transportului public local – silențios, eficient, 0% emisii. Descoperiți soluția complet electrică la problemele urgente legate de calitatea vieții în marile orașe.

INNOVATIVE TECHNOLOGY FOR PEOPLE AND NATURE

O viziune de succes se bazează pe o fundație solidă. MAN Lion's City E folosește aceeași caroserie fiabilă ca cea de pe autobuzele diesel sau cu benzină. Dar restul componentelor sunt complet noi. De la un motor central puternic, până la tehnologia celulelor și încărcarea sofisticată la depou, cu acest autobuz veți experimenta un concept de propulsie complet sustenabil, plin de inovații pentru un mediu curat. Vă invităm să-l descoperiți!

 

0% emisii = 100% ecologic

 

Evitarea utilizării combustibililor fosili în tehnologia de propulsare electrică protejează atât resursele, cât și mediul înconjurător. MAN Lion's City E, 100% electric, nu numai că impresionează grație sistemului de propulsie vizionar, fără emisii de poluanți, dar nu generează practic niciun zgomot. Astfel că, locuitorii orașelor nu sunt doar liberi să respire mai ușor, ci să se bucure de liniște, deopotrivă.

  •  

SUNTEM AICI PENTRU TINE

Formular de contact

Aveți întrebări despre gama de servicii MAN? Vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact

Găsiți parteneri locali MAN

Căutând un atelier MAN sau un dealer MAN, veți găsi persoana de contact MAN potrivită în zona dumneavoastră.

Partenerul dumneavoastră local MAN