LOGISTICĂ DE LIVRARE

 

Logistică de livrare adaptată clientului. MAN eTGE are tot ce-i trebuie.

Deplasările scurte și opririle frecvente sunt o chestiune firească când vine vorba de transportul din cadrul serviciilor de livrare. Aici MAN eTGE își atinge potențialul maxim: motorul său electric vă oferă o eficiență energetică și economică remarcabilă în sectorul logistic și de distribuție a mărfurilor.
De asemenea, puteți beneficia de sarcină utilă ridicată (10,7 m³ spațiu de încărcare) și de o utilizare 24/7 datorită funcționării ultra-silențioase și capacității de a conduce liber în zone cu acces restricționat.

PRODUCȚIE ARTIZANALĂ ȘI ACTIVITĂȚI DE COMERȚ

 

Cu nivelurile sale ridicate de eficiență, siguranță și confort, eTGE este ideal pentru profesioniști!

Companiile care acoperă distanțe de până la 80 de km cu un autovehicul de transport pot beneficia pe deplin de avantajele MAN eTGE. După terminarea zilei de lucru, autovehiculele electrice pot fi încărcate în mod convenabil folosind o priză convențională sau un Wallbox MAN AC.
În plus, eTGE impresionează utilizatorii cu caracteristicile sale extinse de siguranță care vin împreună cu pachetul standard - de la parbrizul încălzit și camera video pentru marșarier până la asistență la frânarea de urgență și asistență pentru protecția flancurilor.

AFACERI MOBILE

 

Căutați un partener de încredere care să asigure mobilitatea afacerii dumneavoastră?

Atunci, înseamnă că ați găsit deja răspunsul: MAN eTGE. Cu sisteme performante de asistență la rulare și echipamente standard complete, cum ar fi: scaunul extrem de confortabil al șoferului, în mod cert, MAN eTGE îi va duce pe angajații dumneavoastră acolo unde trebuie să fie, în siguranță și în cel mai convenabil mod, întotdeauna.
Funcționarea practic silențioasă a acestui autovehicul permite condusul continuu și toate acestea, cu uzură și costuri de operare reduse. Să nu mai vorbim de imaginea pozitivă pe care o aduce companiei dumneavoastră!

ACTIVAȚI PREPONDERENT ÎN MEDIUL URBAN SAU RURAL?

Cu MAN eTGE, transporturile și livrările dumneavoastră sunt ecologice, silențioase și economice. Transmisia complet electrică asigură o uzură redusă, precum și o funcționare eficientă din punct de vedere energetic și deosebit de silențioasă. În orice călătorie, de zi sau de noapte - în centrul orașului sau pe traseele din întreaga regiune. Motorul electric puternic și robust își demonstrează în special eficiența pe traseele cu numeroase opriri intermediare sau în traficul aglomerat din centrul orașelor și produce cele mai mari economii.
În timp ce în traficul de tip “stop-and-go” autovehiculele cu motoare diesel consumă mult combustibil și tensionează puternic motorul, cutia de viteze și frânele, MAN eTGE își arată cu adevărat punctele forte: în timpul fiecărei etape de recuperare a energiei cinetice, se generează energie electrică nouă, care este stocată de bateria de înaltă tensiune a autovehiculului.