O SCURTĂ PRIVIRE

 • Operare ușoară
  Pregătirea clară și transparentă a datelor: platforma RIO vă ajută să urmăriți toate informațiile relevante despre flota dumneavoastră în orice moment.

 •  

   

  Administrare independentă a datelor
  Cu platforma RIO bazată pe cloud, nu este nevoie să instalați un software suplimentar pentru a vă administra serviciile. Toate datele relevante sunt disponibile prin browserul dumneavoastră web - indiferent de locația dumneavoastră.
 •  

   

  Programare flexibilă a serviciilor
  Servicii personalizate sunt programate zilnic pentru fiecare autovehicul - acest lucru vă permite să extindeți sau să încetați serviciile utilizate în orice moment.
   

MAN DIGITALSERVICES: EXTREM DE PRIETENOS

MAN DigitalServices și platforma RIO reprezintă poarta dumneavoastră de acces către gestionarea digitală a flotei. Localizarea autovehiculelor, gestionarea serviciilor de mentenanță, analiza și optimizarea performanței autovehiculelor, precum și serviciile pentru îmbunătățirea performanțelor șoferilor, toate acestea sprijină administrarea eficientă și economică a flotei dumneavoastră.

 

Serviciile digitale MAN sunt integrate în ecosistemul RIO bazat pe cloud. Piața, denumită și Marketplace, de pe platforma RIO vă oferă acces la toate serviciile digitale MAN, de care vă puteți bucura prin intermediul unității RIO aflate în interiorul autovehiculului dumneavoastră MAN.

 

Pentru a utiliza MAN DigitalServices trebuie doar să vă înregistrați pe platforma RIO. Apoi, activați autovehiculul sau întreaga flotă în zona de administrare. Imediat după, veți primi gratuit pachetul de bază Essentials, care vă oferă serviciul de monitorizare a flotei, precum și diferite analize privind implementarea acesteia. De asemenea, puteți administra și programa diferite alte servicii digitale MAN contra cost.

CELE MAI BUNE 5 MOTIVE PENTRU A UTILIZA MAN DIGITALSERVICES

UN START SUPER SIMPLU ȘI LA OBIECT

Unitatea RIO și piața de pe platforma RIO reprezintă poarta de acces, rapidă și facilă, către gestionarea digitală a flotei, ajutându-vă astfel să creșteți eficiența flotei. Seriile MAN TGS și MAN TGX vin echipate cu o unitate RIO, ca dotare în pachetul standard – însă, aceasta poate fi adăugată, în timpul configurării autovehiculului, și la seriile MAN TGM și MAN TGL. De asemenea, în atelierul de service MAN outlet, vom fi fericiți să verificăm dacă este posibilă adaptarea unei unități RIO pentru autovehiculul dumneavoastră MAN.

 

Platforma RIO este bazată pe cloud, astfel încât puteți accesa datele despre flota dumneavoastră, chiar din browserul dumneavoastră de internet. Prin urmare, nu veți avea nevoie de alte programe de tip software pentru a vă vizualiza datele - indiferent de locație.
 

ÎNCERCAȚI-L GRATUIT

Când vă înregistrați pe platforma RIO, vă oferim gratuit pachetul de bază Essentials. Acest lucru vă permite să înregistrați cu ușurință datele privind locația și performanța autovehiculelor dumneavoastră. Costuri suplimentare se acumulează numai atunci când funcționalitatea este extinsă la serviciile Geo și Perform.

 

Pentru autovehiculele MAN din flota dumneavoastră, puteți beneficia, de asemenea, de MAN ServiceCare în mod gratuit, prin care vă este facilitată gestionarea serviciilor privind mentenanța autovehiculelor dumneavoastră și a programărilor în atelierele de service pentru a spori eficiența.
 

URMĂRIND COSTURILE

Aveți control deplin asupra costurilor prin intermediul platformei RIO. Datorită transparenței ridicate a costurilor serviciilor noastre, beneficiați de o eficiență maximă a planificării. Puteți rezerva sau anula servicii contra cost, în orice moment.

 

INTEGRAȚI CU UȘURINȚĂ AUTOVEHICULELE FLOTEI DUMNEAVOASTRĂ

Puteți conecta autovehiculele flotei dumneavoastră la platforma RIO fără probleme: modificarea unității RIO este posibilă și pentru autovehiculele cu interfață FMS (Fleet Management System, Sistem de Management al Flotei). Unitatea (TBM3) poate fi utilizată la toate autovehiculele echipate cu o interfață FMS activată.

 

FLOTĂ MIXTĂ? NICIO PROBLEMĂ!

MAN DigitalServices oferă, de asemenea, o soluție telematică adecvată pentru flotele mixte: multe dintre serviciile noastre digitale sunt potrivite pentru diferite autovehicule și oferă opțiunea de a conecta chiar și autovehiculele altor  producători. Platforma RIO poate fi utilizată independent de sistem și de producător. Prin urmare, este ideală pentru a fi utilizată în cadrul operării unei flote mixte.

 

ELEMENTE ESENȚIALE

 • Pachet de bază gratuit cu cele mai importante funcții de bază pentru administrarea flotei
 • Istoric precis al călătoriilor realizate și analiză privind implementarea 

MAN TELEMATICS

 • Telematica autovehiculului pentru autovehiculele cu modul telematic de bord 1 (TBM1)
  Administrarea flotei prin aplicația MAN TeleMatics: Fiți cu ochii pe flota dumneavoastră în orice moment

GESTIONAREA SERVICIULUI PRIVIND MENTENANȚA

Starea tehnică a flotei dumneavoastră
Prezentare detaliată a componentelor autovehiculului
Coordonează programările în atelierul de service în vederea mentenanței
 

MAN eMANAGER

 • Gestionarea încărcării bateriilor pentru autocarul MAN Lion City E cu funcție timer (temporizator)
  Precondiționare termică

GEO

 • Istoricul călătoriilor din ultimele 25 de luni pentru identificarea potențialului de optimizare a performanței operaționale
  Planificare inteligentă și eficientă a rutelor, cu materiale extinse pentru hărți

LOCALIZATOR GPS RAPID

 • Interval de urmărire prin GPS scurtat pentru localizarea actualizată a autovehiculelor dumneavoastră
  Vă permite să faceți modificări în timp util în planificarea rutei

FLEXIBILITATE

 • Citiți și stocați automat datele înregistrate prin intermediul tahografului, precum și datele șoferului
  Arhivează cu ușurință datele operaționale și cele legate de călătorie

CONTRA CRONOMETRU

 • Indicație clară a perioadelor de conducere și a celor de odihnă
  Implementarea individuală și eficientă a rutelor, precum și planificarea acestora grație transmiterii actualizate a activităților șoferului

ACTUALIZĂRI OVER-THE-AIR

Datorită noilor și convenabilelor tehnologii over-the-air, puteți activa cu ușurință funcțiile existente ale camionului dumneavoastră, le puteți extinde sau puteți adăuga altele noi, fără a fi nevoie să vă opriți într-un atelier de service MAN outlet.
Permanent sau - în funcție de stilul dumneavoastră de conducere și de cerințele afacerii dumneavoastră - chiar și temporar.

CARDUL MAN

 • Carburant și card de service gratuit
  Alimentați cu combustibil și plătiți taxele fără numerar
  Control transparent al costurilor în gestionarea flotei

ÎNDRUMAREA ȘOFERILOR ÎN TIMP REAL

 • Instruire personalizată a șoferului direct în cabina șoferului
  Sfaturi pentru o conducere eficientă și anticipativă

APLICAȚIA MAN DRIVER

 • Suport digital gratuit pentru șoferii de camioane
  Conducerea procedurii de plecare, include și o listă de verificare
  Conectează șoferul, managerul flotei și atelierul

URMĂRIM PERFORMANȚA

Analize semnificative privind autovehiculul pentru a identifica stilurile de conducere ineficiente
Permite evaluări comparative ale șoferilor pentru eficientizarea flotei dumneavoastră

DORIȚI MAI MULTE INFORMAȚII? PE AICI, VĂ RUGĂM!

Linia de asistență MAN DigitalServices
Zile lucrătoare între orele 08:00 - 17:00
00800 - MDIGITAL
00800 - 634 448 25