REDEFININD DESIGNUL. NOUL AUTOBUZ URBAN MAN LION’S CITY

UN INTERIOR PRIETENOS. OPȚIUNI DE CONFIGURARE FLEXIBILE.

Designul modern și un sistem inovator de montare fac posibil acest lucru: noul autobuz urban MAN Lion’s City atrage atenția! Noul concept oferă un aspect modern și adaugă un plus de imagine oricărui oraș. MAN Lion’s City își invită pasagerii într-o atmosferă luminoasă și prietenoasă, impresionând prin designul ergonomic și confortul său.

 

ZONĂ COMPLET NOUĂ PENTRU PASAGERI

Iluminare ambientală cu tehnologie LED

Noul autobuz urban MAN Lion’s City se bucură de o iluminare indirectă cu tehnologie LED în zona pasagerilor. Lumina provenită din iluminatul ambiental cu tehnologie LED poate fi estompată și, asemenea luminii naturale, vine direct de deasupra. Acest lucru presupune că plafonul este complet inundat într-o lumină plăcută și caldă, în care pasagerii se vor simți confortabil și în siguranță.

Paletă modernă de culori

Paleta de culori a noului autobuz urban MAN Lion’s City creează o senzație plăcută și de liniște, pentru un confort maxim al pasagerilor. În partea inferioară a autobuzului, o paletă închisă de culori a fost aleasă, în mod intenționat, pentru a ne asigura că zonele predispuse să atragă murdăria își vor păstra aspectul atrăgător pentru cât mai mult timp. În zona pasagerilor, mai exact în zona de deasupra panourilor laterale, s-au folosit culori deschise pentru a crea o atmosferă luminoasă, prietenoasă și spațioasă.

Scaune fixe și scaune rabatabile

Noul autobuz urban MAN Lion’s City are un total de patru modele diferite de scaune, la care se adaugă diferitele opțiuni privind căptușeala și husele acestora. Sistemul de montare inovator oferă posibilitatea unor aranjamente extrem de flexibile și facilitează curățarea și întreținerea scaunelor. O varietate de scaune rabatabile integrabile adaugă o flexibilitate suplimentară în ceea ce privește numărul de locuri pentru pasageri. Designul fără cusur asigură un aspect atrăgător în oricare dintre variantele alese.

Bară de susținere

Conceptul de bară de susținere a fost complet revizuit, pornind de la cele mai mici detalii: selectarea materialelor, designul acestora, precum și montajul ergonomic. Barele de susținere se îmbină perfect cu designul zonei pentru pasageri și sunt extrem de accesibile, datorită dispunerii lor la diferite înălțimi. În plus, forma revizuită și proprietățile materialelor din care sunt realizate conferă pasagerilor și mai mult confort.

 

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Formular de contact

Aveți întrebări despre gama de servicii MAN? Vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact 

Găsiți parteneri locali MAN

Căutând un atelier MAN sau un dealer MAN, veți găsi persoana de contact MAN potrivită în zona dumneavoastră.

Partenerul dumneavoastră local MAN