ELEMENTE ESENȚIALE

MAN TGE crew cab

 

Traseul dumneavoastră vă duce pe drumuri cu pietriș sau drumuri forestiere? Nicio problemă! Și asta grație celor trei opțiuni de acționare impresionante ale noului MAN TGE! De asemenea, dispune de foarte mult spațiu, atât în ​​spate, cât și în față.

Lungime a platformei de până la 3,5 m.

Flexibilitate pentru o utilizare universală. Dispune, pe lângă spațiul generos pentru pasageri, de o suprafață de încărcare de 7,1 m².

 •  

Sistemul de acționare potrivit

Gata pentru orice tip de teren: motorul nostru diesel este impresionant prin prisma calităților și performanțelor sale, dar și a eficienței pe cele 3 tipuri de tracțiuni: tracțiune față, tracțiune spate și tracțiune integrală.

 

 

Cabină confortabilă

Cabina confortabilă și ergonomică a noului MAN TGE crew cab oferă o varietate de opțiuni și de compartimente de depozitare, iar spațiul generos permite transportarea a până la șase pasageri. De asemenea, dispune și de un câmp de vizibilitate excelent.

 •  
   

MOTOARE TGE

75-130kW

 

Un adevărat motor al motivației.

 

În cabina noului TGE există un motor diesel dur, ascuns sub capotă, care primește nota maximă pentru consumul redus de combustibil. Vă va transporta prin țară, prin oraș sau de-a lungul autostrăzilor, fără să se plângă. Costurile reduse de uzură, mentenanță și reparații asigură o eficiență ridicată și costuri de operare reduse. În funcție de opțiune, motoarele sunt disponibile cu o putere de la 75 kW la 130 kW.

DETALII DESPRE AUTOVEHICUL

Indiferent dacă vă aflați într-o carieră, pe un șantier, într-o pădure sau în jungla urbană, aveți nevoie de un suflu proaspăt: de un transportor care nu numai că arată bine, dar își face și treaba.

   Banchetă spate confortabilă - cu 4 locuri
   Cutie de depozitare practică1)
   Bară de remorcare1)
   Platformă1)
   Fereastră cu articulare laterală
   +
   +
   +
   +
   +

   SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE

   Sistemele moderne de asistență și siguranță de înaltă performanță1) asigură un stil de condus extrem de confortabil și vă protejează atât pe dumneavoastră, cât și pe pasagerii dumneavoastră.

   Asistență la frânarea de urgență (Emergency Brake Assist)

   Conducere predictivă.

   Asistența standard la frânarea de urgență2) monitorizează traficul din fața autovehiculului și avertizează șoferul în cazul unei distanțe insuficiente față de autovehiculul din față printr-o frânare automată, ceea ce duce la scăderea numărului de incidente în trafic, implicit la reducerea gravității accidentelor, până la evitarea completă a coliziunilor în trafic. În cazul cutiilor de viteze automate, frânarea de urgență poate duce până la oprirea autovehiculului3).

    

   Disponibilă pe:

   Panel van

   Combi van

   Chassis cab

   Crew cab

   Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare (Active Lane Assist)

   Sunteți agitat sau presat?

   Activat automat de la o viteză de 65 km/h. Dacă mintea dumneavoastră este încă la locul de muncă sau deja acasă, riscul de a vă abate neintenționat de pe banda dumneavoastră de mers crește. Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare1)2) vă ajută să vă mențineți autovehiculul pe drum - monitorizând situația și intervenind activ în procesul de direcție.

    

   Disponibil pe:

   Panel van

   Combi van

   Chassis cab

   Crew cab

   CĂUTARE DEALER

   Găsiți un dealer MAN în apropiere.

   Căutați dealer

   INFORMAȚII

   Ce altceva ați mai vrea să aflați?

   Further information

   Broșură MAN TGE Oil (PDF, 1 MB)