O SCURTĂ PRIVIRE

Eficiență energetică și costuri remarcabile
MAN eTGM este 100% electric. Utilizarea sa în distribuția de bunuri și mărfuri este ecologică și, în special, eficientă și rentabilă din punct de vedere energetic.
    
Flexibilitate operațională ridicată

MAN eTGM are aceeași sarcină utilă ca a unui camion echipat cu un motor cu ardere internă și are o autonomie de până la 190 km, precum și funcție de încărcare rapidă, astfel încât îndeplinește toate cerințele.

 

O schimbare facilă spre e-mobilitate
Atunci când veți dori să integrați un autovehicul MAN eTGM în flota dumneavoastră și veți începe să vă bucurați de e-mobilitate, echipa noastră de experți va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi asistență completă, orientată spre găsirea unor soluții personalizate.
 

MAN eTGM: AVANTAJUL SĂU TEHNOLOGIC REPREZINTĂ AVANTAJUL DUMNEAVOASTRĂ

Utilizați performanțele revoluționare ale lui MAN eTruck pentru a spori succesul dumneavoastră în afaceri: fără emisii, silențios și extrem de fiabil în exploatare. Livrările dumneavoastră vor fi ecologice și eficiente din punct de vedere energetic, veți economisi mai mult prin prisma costurilor mici de utilizare și mentenanță și veți putea exploata pe deplin beneficiile e-mobilității în oraș.

 

MAN eTGM: Câștigătorul „European Transport Award for Sustainability 2020”. În prezent, disponibil pentru dumneavoastră în producție de serie mică. Experții noștri în eMobility vă pot ajuta să vă conturați o logistică de viitor. Vă invităm să urcați la bord - acum.

 

Zero emisii: 100% electrică

Expunere redusă la zgomot

Disponibilitate optimă a autovehiculului

Confort la conducere remarcabil

O schimbare facilă către e-mobilitate

LĂSAȚI-VĂ SURPRINS DE MAN eTGM

Tehnologie inovatoare

MAN eTGM dispune de un sistem de propulsie complet electric, fără emisii și cu un motor electric central.

Performanță curată

Autovehiculul eTGM are o putere maximă de 264 kW sau 360 CP cu un cuplu de 3.100 Nm.

Capacitate mare a bateriei

12 baterii NMC litiu-ion de înaltă performanță cu o capacitate disponibilă de 185 kWh, instalate într-un mod ingenios, economisind spațiu. De asemenea, un ventilator este instalat pentru a asigura răcirea necesară.

Autonomie de încredere

Distanța de până la 190 km este ideală pentru distribuția în interiorul orașului și este chiar suficientă pentru zonele metropolitane mari.

Timp scurt de încărcare

Încărcarea lentă a bateriei utilizând o priză de încărcare AC de 22 kW durează aproximativ 8 ore. Folosind 150 kW DC, încărcarea durează doar 1 oră.

eTGM ÎN ACȚIUNE

Din octombrie 2018, MAN eTGM operează pentru nouă companii austriece din industria comerțului, logisticii și producției CNL (Council for Sustainable Logistics, Consiliul pentru o logistică sustenabilă). Am realizat un sondaj cu privire la performanța autovehiculului nostru MAN eTGM în utilizarea zilnică.

 

"Experiența de condus este unică - fiecare mișcare, cât de mică, a pedalei produce o reacție instantanee. Prima dată când am condus camionul MAN eTGM a fost incredibil. Nu m-am putut opri din a zâmbi - și încă nu mă pot opri!”

 

Istvan Nemeth, Rewe Group Austria

 

 

"Primul lucru pe care trebuie să-l faceți dimineața este să verificați dacă este complet încărcat. Însă, nu este deloc complicat să realimentați, asta în cazul în care sunteți nevoit s-o faceți." 

 

Martin Neumann, SPAR Graz

 

 

"Gestionarea livrărilor către clienții noștri nu a fost nicicând o problemă. Nu am atins, nici măcar o dată până acum, limita bateriei.” 


Dominik Lackner, Stieglbrauerei zu Salzburg GmbH

 

 

"Este o plăcere să conduci MAN eTGM, iar accelerația… este excelentă - de fapt, chiar îl prefer în locul unui diesel." 

 

Aleksander Kristof, TLC Temmel Logistik GmbH
 

 

MAN eTGM vă susține să faceți trecerea la sistemele alternative de propulsie

MAN Transport Solutions este partenerul dumneavoastră expert în integrarea optimizată a camioanelor cu propulsie altemativă în flota dumneavoastră, prin tratarea aspectelor ce privesc atât costurile, cât și beneficiile. Experții noștri vă sprijină la fiecare pas - de la prezentări inițiale ale informațiilor, până la extinderea succesivă a flotei dumneavoastră. Clarificările oferite de MAN Transport Solutions vă vor permite să profitați din plin de avantajele propulsiei alternative în mod strategic și cât mai eficient din perspectiva costurilor și nu numai: planificări personalizate, implementarea și integrarea autovehiculului/autovehiculelor cu sisteme de propulsie alternativă în flota dumneavoastră, planificarea infrastructurii de încărcare, precum și a sursei de alimentare, și nu în ultimă instanță, instruirea personalului, precum și asistență oferită în atelierul dumneavoastră de service.

 

Către MAN transport solutions

SERVICIILE NOASTRE PRIVIND TRECEREA DUMNEAVOASTRĂ LA E-MOBILITATE

SERVICIILE NOASTRE
  • Accesorii perfect adaptate autovehiculului dumneavoastră
    Servicii de reparații și întreținere care vă oferă siguranță și transparență a costurilor
    Oferte de finanțare și închiriere pentru a vă menține afacerea în mișcare 

MAN DIGITALSERVICES
  • Management eficient al flotei 
    Analize de performanță 
    Traininguri personalizate pentru șoferi 

DORIȚI MAI MULTE INFORMAȚII? PE AICI, VĂ RUGĂM!

Further information

LINKURI ȘI DESCĂRCĂRI