MAN LION’S COACH: DRIVING DYNAMICS MEET EFFICIENCY

Cu autobuzele și autocarele noastre MAN Lion’s Coach pe distanțe lungi, puteți călători acum cu un plus de confort, fiabilitate, siguranță și eficiență. 

Aspectul și dotarea acestora sunt la fel de sigure și de elegante pe cât sunt de impresionante și de funcționale, iar din perspectivă tehnică oferă o dinamică pură de conducere și o eficiență constantă. Noul autocar MAN Lion’s Coach garantează un confort la conducere remarcabil, cu o putere de acționare de până la 510 CP. Și toate acestea, cu un consum redus de combustibil și cu respectarea standardului strict de emisii Euro 6.

Un leu pe care te poți baza întotdeauna. Grație componentelor sale avansate din punct de vedere tehnic, cu fiabilitate pe termen lung și servicii complete oferite de MAN, acest Lion veritabil garantează disponibilitatea optimă a autovehiculului și un nivel maxim de utilizare.

Design nou pentru mai multă putere și eficiență

 

Odată cu introducerea noului standard în caz de răsturnare, MAN și-a stabilit obiectivul de a lucra la îmbunătățirea conceptelor deja încercate și testate. Iar rezultatul este unul cât se poate de spectaculos. Datorită tehnologiei brevetate MAN, noua structură a caroseriei poate absorbi cu peste 50% mai mult din forța impactului la răsturnare decât înainte, rezultând o creștere semnificativă a siguranței pentru toată lumea de la bord. În plus, o privire în compartimentul motorului arată că accentul este pus pe eficiență. Transmisia optimizată, combinată cu sistemele de asistență eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, asigură că autocarul MAN Lion’s Coach ajunge la destinație cu mai multă putere și eficiență.

Design fascinant, dar funcțional

 

Noile faruri frontale - complet echipate cu diode emițătoare de lumină și lămpile spate – fură toate privirile. Luminile de întâlnire, cât și cele de drum sunt acum cu aproximativ 50% mai luminoase și oferă un câmp vizual extins, sporind siguranța și reducând costurile de operare. Amestecul de eficiență cu inovație în design se evidențiază în noua clapetă ultra-ușoară a compartimentului motorului. Cu finisajul negru complet lucios, extinde vizual luneta în partea de jos și oferă, de asemenea, un spațiu excelent pentru publicitate. În plus, lipsa oțelului face ca procesul de coroziune să fie un lucru de domeniul trecutului.

ÎNTOTDEAUNA ÎN SIGURANȚĂ CU AUTOCARUL MAN LION’S COACH

Siguranța care impresionează

 

Pe lângă faptul că este o investiție solidă, autocarul MAN Lion’s Coach garantează, de asemenea, siguranță maximă pentru toți pasagerii, datorită sistemelor de asistență inovatoare, caroseriei rezistente la torsiune cu protecție împotriva incendiilor și luminatorului generos de sticlă, care face chiar mai ușoară părăsirea autovehiculului în caz de urgență.

 

Și cabina șoferului a fost revizuită - dispune acum de un concept de operare și mai ușor de utilizat și ajută la creșterea semnificativă a nivelurilor de siguranță pe parcursul călătoriilor.
 

 

Modificări la interior pentru siguranță sporită

 

Cabina șoferului proiectată ergonomic 
oferă o funcționare intuitivă în timpul conducerii, ceea ce înseamnă că șoferul se poate concentra la drum.

 

Noul luminator de sticlă generos/trapă de ieșire de urgență
prezintă o filtrare ultravioletă ridicată pentru a proteja pasagerii de soare și oferă o siguranță sporită oferind opțiunea facilă de părăsire a autovehiculului în caz de urgență.
 

Noul design al caroseriei în conformitate cu ECE R66.02.
Caroserie rezistentă la torsiune cu sistem de detectare a fumului și incendiilor
Tehnologie brevetată „pipe-in-pipe”
Utilizarea oțelurilor de înaltă rezistență
Roll bar extrem de stabil, cu țeavă interioară suplimentară lângă stâlpul B și în spate

 

 

 

Sisteme de asistență inovatoare

Asistență la frânarea de urgență (EBA)

Cutie de viteze inteligentă pentru un confort remarcabil

Tehnologia inteligentă a cutiei de viteze asigură transformarea puterii în dinamică cât mai eficientă: Cutia de viteze MAN TipMatic® Coach manuală automatizată cu 12 trepte selectează treapta de viteză potrivită pentru fiecare mod de conducere și adaptează turația motorului în timpul schimbărilor de treaptă. În treapta a 11-a, cutia de viteze automată atinge un nivel de eficiență de 99,7%. Funcția sa SmartShifting combină o secvență de schimbare rapidă prin toate treptele de viteză (SpeedShifting) cu asistență la schimbare și selecție a treptelor în funcție de modul actual de conducere. Senzorul de înclinare integrat oferă asistență specială la deplasare. Cutia de viteze automată utilizează datele suplimentare ale senzorului și detectează în mod fiabil treapta de viteză potrivită în funcție de greutatea autovehiculului și de topografia peisajului actual. 
Cutia noastră de viteze MAN TipMatic® Coach atinge, de asemenea, punctaje de top atunci când vine vorba de zgomot și fiabilitate. Progresele tehnice au redus zgomotul de funcționare a cutiei de viteze cu 6 dB (A) în comparație cu modelul anterior. Și am reușit să creștem durata de viață a mecatronicii de 1,6 ori. Desigur, cutia de viteze TipMatic® Coach vă va oferi întotdeauna posibilitatea alegerii între cutii de viteze complet automate sau manuale.

 

Mecanismul impresionant al schimbării vitezelor

Cutia de viteze automată EcoLife cu 6 trepte vă optimizează performanțele de conducere în mai multe moduri: în traficul “stop and go” din centrul orașelor, în excursii scurte prin țară și chiar în excursii montane. Angrenajul modificat permite schimbarea rapidă a vitezei, menține momentul de tracțiune până la prima treaptă de viteză și reduce viteza la toate treptele de viteză. Funcția de rulare menține motorul la ralanti atunci când autovehiculul coboară o pantă ușoară. Ambele aspecte tehnice oferă același rezultat: economisirea combustibilului și a energiei.
De asemenea, beneficiați de funcția fenomenală de coasting: prin prevenirea întreruperii forței de tracțiune și prin utilizarea supapelor de răcire, puteți prelungi durata de viață a autovehiculului dumneavoastră MAN Lion’s Coach.

 

Rentabilitatea întâlnește perfecțiunea pură

 

Dezvoltat luând în considerare provocările zilnice la care sunt supuși clienții noștri, fiecare ultim detaliu al autocarului MAN Lion’s Coach se concentrează pe eficiență. Totuși, ceea ce face ca acest autovehicul să aibă un asemenea succes în operațiunile de zi cu zi este faptul că este atrăgător pentru proprietarii de afaceri, șoferi și pasageri, deopotrivă. Administratorii de flote sunt cuceriți de profitabilitatea remarcabilă oferită de disponibilitatea maximă a autovehiculului, în timp ce șoferii și pasagerii apreciază confortul excepțional.

Un spațiu și mai generos pentru a provoca emoții

 

Sunteți în căutarea unui autocar cu o lungime mai mare? Odată cu adăugarea noii versiuni de 13 metri pe cele două axe, gama de autocare MAN Lion’s Coach oferă acum soluția perfectă pentru a vă asigura că flota dumneavoastră este optimizată pentru cerințele dumneavoastră. Având până la 59 de locuri și mult mai mult spațiu pentru genți și valize în compartimentul de bagaje și în compartimentele de depozitare, acest autocar confortabil poate fi adaptat mult mai eficient pentru a se potrivi nevoilor specifice.

Pachetul EfficientLine pentru autocarul MAN Lion’s Coach: mai puțin combustibil, mai puțină uzură, mai multă eficiență.

 

Pachetul EfficientLine este soluția MAN pentru o transmisie optimizată cu caracteristici suplimentare privind consumul redus de combustibil. Toate componentele au fost realizate împreună cu scopul de a garanta eficiență maximă. Astfel, consumul de combustibil este redus cu o marjă considerabilă, în timp ce uzura este minimizată, iar costurile generale de funcționare sunt menținute cât mai mici posibil.

 

Pachetul EfficientLine include:

 

Transmisie eficientă

Cutie de viteze TipMatic® Coach cu strategii inteligente de pornire și schimbare a vitezei, care reduce consumul de combustibil și îmbunătățește semnificativ confortul și siguranța în timpul conducerii

  • Sistemul de control al vitezei de croazieră controlat de GPS EfficientCruise® și funcția cutiei de viteze EfficientRoll® care controlează, de asemenea, preventiv funcția de rulare prin conexiunea GPS, pentru o mai mare eficiență și confort în timp ce conduceți
  • Raportul lung al osiei de i = 2,73, ceea ce duce la reducerea consumului și uzurii, precum și la mai puțin zgomot
     

 

Caracteristici eficiente
Adaptive Cruise Control (ACC) pentru a evita accelerarea și frânarea inutile

  • Monitorizarea presiunii în anvelope (Tyre Pressure Monitoring sau TPM) pentru a preveni conducerea autovehiculelor cu o presiune incorectă a anvelopelor
  • Faruri cu diode cu lumină completă pentru o durabilitate extinsă și un consum redus de energie
  • Jante din aliaj pentru o greutate redusă a autovehiculului
  • Sistem de alarmă antifurt

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Formular de contact

Aveți întrebări despre gama de servicii MAN? Vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact 

Găsiți parteneri locali MAN

Căutând un atelier MAN sau un dealer MAN, veți găsi persoana de contact MAN potrivită în zona dumneavoastră.

Partenerul dumneavoastră local MAN