MAN TGE – SPECIAL CONCEPUT PENTRU PROFESIONIȘTI.

Vă ocupați cu activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii? Atunci, avem autovehiculul perfect pentru dumneavoastră - MAN TGE. Aici puteți afla tot ce trebuie să știți despre „camionul printre camionete” și ce potențial are acesta pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Niciun alt autovehicul pe care l-ați condus vreodată nu se va putea apropia măcar de autovehiculul nostru MAN TGE.

 

Profesioniștii își cunosc bine meseria.

 

Și noi ne-o cunoaștem, la fel de bine. Cu peste 100 de ani de experiență în producerea de autovehicule comerciale, noi cunoaștem cerințele dumneavoastră mai bine decât oricine altcineva. Am construit autovehicule comerciale de la bun început, autovehicule care pot face față oricăror provocări și care vă ajută să vă faceți treaba, întotdeauna. Expertiza noastră unică ne recomandă drept un partener ideal, atunci când vine vorba de găsirea soluțiilor potrivite pentru afacerea dumneavoastră, fie că vorbim despre activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii.

 

Consilierii noștri sunt clienți specifici industriei, sunt familiarizați cu acest domeniu și îi înțeleg, în mod garantat, cerințele stringente. La fel ca dumneavoastră, sunt adevărați profesioniști care nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură.

 

Beneficiile de care vă bucurați în prezent își au originea în trecut - tocmai în rădăcinile noastre adânci – și anume, producerea de camioane. Pentru că, atunci când vine vorba de putere și de gradul de utilitate, TGE a învățat multe de la frații săi mai mari. Pentru dumneavoastră, acest lucru se traduce prin faptul că jobul dumneavoastră de zi cu zi devine nu numai unul mai ușor, ci și mai convenabil.

 

Personalul nostru specializat din atelierele noastre de service dispune de toate cunoștințele și echipamentele necesare pentru a avea grijă, ca la carte, de autovehiculul dumneavoastră MAN TGE, ori de câte ori va avea nevoie de întreținere sau reparații. În acest mod, dumneavoastră și autovehiculul dumneavoastră veți fi întotdeauna gata de plecare.

PROFESIONIȘTII NU ÎȘI IROSESC TIMPUL.

Atelierele noastre MAN oferă program prelungit – special adaptat la nevoile dumneavoastră.

 

În același mod în care dumneavoastră sunteți prezent în orice moment pentru clienții dumneavoastră, și noi suntem prezenți oricând pentru dumneavoastră, oferindu-vă o rețea extinsă de ateliere de service din care să puteți alege.

 

Dacă vreodată se va întâmpla să rămâneți blocat pe traseu, vom veni la dumneavoastră negreșit - 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână2). Personalul nostru profesionist va realiza tot ce este necesar pentru a vă menține afacerea în mers, oriunde v-ați afla.

 

Știm cât de prețios este timpul pentru dumneavoastră, motiv pentru care vă oferim opțiunea de a vi se furniza un autovehicul de schimb din gama de autovehicule comerciale ușoare, pentru a vă repune pe drum, în timp ce noi ne ocupăm de autovehiculul dumneavoastră MAN TGE. În acest fel, nimic nu va sta între dumneavoastră și angajamentele dumneavoastră.

LINIA DE ECHIPARE POTRIVITĂ PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de profesionist, va trebui să transportați zilnic materiale și instrumente de lucru grele dintr-o parte în alta. MAN TGE vă oferă o gamă largă de echipamente funcționale pentru a găsi soluția perfectă pentru fiecare sarcină în parte, pentru că înțelegem domeniul în care activați și cerințele sale specifice.

Podea universală

Profesioniștii știu să construiască pe baze solide.

 

În cazul nostru, pe podeaua universală1) a autovehiculului MAN TGE. Cu această soluție, instalarea, respectiv dezinstalarea sistemelor de rafturi și dulapuri de la diverși producători, nu numai că sunt mai ușor de realizat, dar nu lasă nici dezordine în urmă. Drept urmare, podeaua universală reprezintă baza solidă în desfășurarea oricărei activități.

 

Fixarea încărcăturii

Profesioniștii nu lasă lucrurile la voia întâmplării.

 

Grație opțiunilor sofisticate de ancorare a încărcăturii, cu MAN TGE puteți fi sigur că totul este bine fixat. Există suficient spațiu pentru toate echipamentele dumneavoastră și, mai mult decât atât, fiecare echipament va sta la locul lui. Datorită numeroaselor inele de ancorare retractabile, montate în podea, puteți securiza orice încărcătură rapid și în siguranță, ceea ce înseamnă că veți fi întotdeauna pregătit pentru următoarea provocare!

 

Sistem de depozitare

Profesioniștii nu își așază toate instrumentele de lucru pe un singur raft.

 

Iar în MAN TGE, nici nu este nevoie să faceți acest lucru, grație numeroaselor spații generoase de depozitare. Sistemul de depozitare bine conceput al autovehiculului MAN TGE implică faptul că toate instrumentele dumneavoastră de lucru își au locul lor bine stabilit, fie că vorbim de mănuși de lucru sau rulete. Mai mult decât atât, cu priza de 230 V1) din cabină, puteți încărca până și șurubelnița electrică fără fir în cel mai scurt timp.

 

Sisteme de asistență

Profesioniștii nu sunt niciodată surprinși cu garda jos.

 

Mai ales cu gama largă de sisteme inovatoare de asistență a noului MAN TGE. De exemplu, fiecare autovehicul vine echipat standard cu un sistem avansat de asistență la frânarea de urgență (Emergency Brake Assist). De asemenea, puteți profita pe deplin de asistența la parcare (Park Steering Assist)1), de sistemul de asistență pentru siguranță la virare (Side Wall Protection Assist)1) și de sistemul de asistență activă pentru menținerea benzii de rulare (Active Lane Assist)1). Și acestea sunt doar 4 dintr-un total de 18 sisteme de asistență încorporate în autovehiculul dumneavoastră MAN TGE.

 

IMPRESIONAT?

Programați-vă la un test drive astăzi!