REDEFININD VIITORUL - THE NEW MAN LION'S CITY G

EFICIENȚĂ MAXIMĂ PE BAZA DECENIILOR DE EXPERIENȚĂ

În calitate de inventator al motorului diesel, MAN se bazează pe decenii de expertiză neprețuită în dezvoltarea motoarelor și autobuzelor pe gaz natural. MAN continuă să conducă prin ideile sale vizionare, direct într-un viitor curat și sustenabil. Noul motor E18 pe gaz natural, nu numai că respectă standardul de emisii Euro 6, dar funcționează semnificativ mai bine. Așadar, vă puteți baza pe această tehnologie pentru a vă putea extinde afacerea. MAN ia în serios sustenabilitatea.

MAN EFFICIENTHYBRID

Eficiență îmbunătățită și protejarea mediului înconjurător în serviciile regulate de transport: grație managementului inteligent al energiei furnizat de echipamentul opțional MAN EfficientHybrid, MAN Lion’s City G aduce economii triple - în ceea ce privește consumul de combustibil, emisiile de gaze de eșapament și emisiile de zgomot.

 

DEZVOLTARE MAN

Mai puțin înseamnă cu adevărat mai mult

Mai eficient ca niciodată: baza inovatoare pentru noul motor E18 cu 6 cilindri în linie, cu 9 valve, cu 4 supape, este motorul diesel D15 introdus în 2018. Datorită ingeniozității sale, MAN a reușit să obțină un cuplu mai mare reducând în același timp deplasarea . Acest lucru economisește o cantitate importantă de combustibil. Și asta nu este tot. Sistemul de recirculare a gazelor de eșapament nou dezvoltat, în combinație cu un convertor catalitic cu 3 căi pentru tratarea gazelor de eșapament, generează valori semnificativ mai mici ale emisiilor decât limitele de emisii Euro 6 în vigoare.

 
Respect garantat pentru mediu

MAN Lion's City G folosește puțini cilindri de gaz (tipul 4), dar voluminoși, pe care îi depozitează într-un loc sigur și ușor de întreținut: pe plafon, sub o carcasă aerodinamică. Majoritatea țărilor nu cer verificări periodice ale presiunii acestor cilindri. Alte avantaje ale soluției inovatoare MAN includ reducerea greutății, lipsa coroziunii și costuri mai mici de întreținere. Acest sistem modular poate transporta până la 1875 litri, suficient pentru o autonomie de până la 500 de kilometri.

 

SUNTEM AICI PENTRU TINE

Formular de contact

Aveți întrebări despre gama de servicii MAN? Vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact 

Găsiți parteneri locali MAN

Căutând un atelier MAN sau un dealer MAN, veți găsi persoana de contact MAN potrivită în zona dumneavoastră.

Partenerul dumneavoastră local MAN