Notă de informare pentru chestionare de satisfacție

1. Cine suntem

MHS Truck & Bus este distributor al vehiculelor comerciale MAN în România, activitatea de service fiind asigurată prin rețeaua națională MHS Truck Service.

 

2. Date personale pe care le prelucrăm

MHS Truck & Bus și MHS Truck Service sunt asociati ca operatori de date cu caracter personal. Prelucrăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • Număr de telefon
  • Localitate
  • Companie
  • Răspuns la chestionar MAN

 

3. De ce avem nevoie de ele

Prelucrăm datele dvs personale pentru a vă contacta în scopul realizării chestionarului de satisfacție în legătură cu vehiculele comerciale MAN, precum și în legătură cu experiența dumneavoastră de service. Odată răspunsurile la chestionar colectate, acestea vor fi anonimizate și vor fi folosite pentru un raport ce va fi transmis companiei MAN Truck & Bus SE.

Temeiul legal pentru această prelucrare este interesul legitim al MHS Truck & Bus și MHS Truck Service de a crește satisfacția clienților săi în legătură cu produsele și serviciile ocupate.

 

4. Ce facem cu datele dvs. personale

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul MHS Truck & Bus și MHS Truck Service situate în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc în România.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate și de către Automobile Bavaria SRL care vă va contacta telefonic în numele nostru, în calitate de Persoană Împuternicită.

Datele din conversații vor fi stocate pe infrastructura Orange România, iar documentele vor fi stocate pe infrastructura Microsoft 365 gestionată de către Microsoft Ireland, Ltd. Ambele companii acționează în calitate de Persoane Împuternicite pentru Automobile Bavaria SRL.

 

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră din convorbirile telefonice vor fi păstrate timp de 60 de zile, după care vor fi distruse.

 

6. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați la protectiadatelor@man.ro

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail protectiadatelor@man.ro . Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

Daca soluționarea noastră nu vă satisface, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.