ELEMENTE ESENȚIALE

VANUL MAN TGE

 

Indiferent ce doriți să transportați, noul MAN TGE vă va duce încărcătura la destinație în deplină siguranță. În plus, dispune de suficient spațiu de încărcare în compartimentul generos de marfă, de până la 18,4 m³.

Spațiu de încărcare sigur

 

Până la 14 inele de fixare a încărcăturii și alte câteva șine de ancorare în podea1), pe pereții laterali1) și despărțitori1), precum și sub plafon1), pentru ca încărcătura dumneavoastră să rămână bine fixată.

 •  

Asistență pentru siguranță1)

 

Pentru a ne asigura că nu numai încărcătura, ci și șoferul ajung la destinație în condiții de maximă siguranță, MAN TGE oferă o varietate de sisteme opționale de asistență și siguranță pentru șofer, ca de exemplu: sistem de asistență pentru siguranță la virare1), asistență la parcare1) și asistent pentru vânt lateral1). (Cross Wind Assist)

Un loc de muncă mobil

 

Cabina ergonomică a șoferului, vizibilitatea excelentă de jur împrejur, spațiile și compartimentele de depozitare versatile, precum și numeroasele porturi de încărcare și conectare a dispozitivelor electronice fac din MAN TGE un loc de muncă mobil.

 •  
   

MOTOARE TGE

75-130kW

 

Un adevărat motor al motivației.

 

Funcționalitate 24/7 și întotdeauna motivată. Motoarele noastre diesel extrem de fiabile și robuste sunt utilizate pe noul MAN TGE. Indiferent dacă vă aflați în oraș, pe autostradă sau călătoriți pe teren accidentat, motoarele noastre vă vor duce acolo unde trebuie.

Numărul mare de kilometri, consumul redus de combustibil, piesele rezistente la temperaturi înalte și intervalele lungi de întreținere asigură o utilizare eficientă și costuri de operare reduse. Pur și simplu, selectați motorul și tipul cutiei de viteze din gama noastră de motoare cu o putere cuprinsă între 75 kW și 130 kW. La sfârșitul zilei de lucru, veți avea la bord un partener care dispune încă de foarte multă energie.

DETALII DESPRE AUTOVEHICUL

MAN TGE este impresionant datorită dimensiunilor sale perfecte. Oferă două ampatamente și un volum de încărcare de până la 18,4 m³. În funcție de model, dimensiunile autovehiculului pot varia: lungimea poate fi aleasă între 5986 mm și 7391 mm, iar înălțimea poate fi cuprinsă între 2355 mm și maximum 2835 mm. Opțional, utilizând echipamentele speciale de tractare puteți transporta până la 3,5 tone. Masa totală maximă admisă este de până la 5,5 tone4).

  Ușă laterală pentru compartimentul de marfă
  Prag de încărcare jos
  Securizarea încărcăturii
  Cameră video retrovizoare1)
  Lumină cu tehnologie LED în compartimentul de marfă
  +
  +
  +
  +
  +

  SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE

  Cu cele 18 sisteme inteligente de siguranță și securitate (unele fiind opționale1)), MAN TGE vă va duce la destinație în deplină siguranță, indiferent dacă vă aflați în oraș ori pe teren accidentat.

  Asistență la frânarea de urgență (Emergency Brake Assist)

  Conducere predictivă.

  Asistența standard la frânarea de urgență2)  monitorizează traficul din fața autovehiculului și avertizează șoferul în cazul unei distanțe insuficiente față de autovehiculul din față printr-o frânare automată, ceea ce duce la scăderea numărului de incidente în trafic, implicit la reducerea gravității accidentelor, până la evitarea completă a coliziunilor în trafic. În cazul cutiilor de viteze automate, frânarea de urgență poate duce până la oprirea autovehiculului3).

   

  Disponibilă pe:

  Panel van

  Combi van

  Șasiu cu cabină simplă   

  Șasiu cu cabină dublă

   Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare (Active Lane Assist)

   Sunteți agitat sau presat?

   Activat automat de la o viteză de 65 km/h. Dacă mintea dumneavoastră este încă la locul de muncă sau deja acasă, riscul de a vă abate neintenționat de pe banda dumneavoastră de mers crește. Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare1)2) vă ajută să vă mențineți autovehiculul pe drum - monitorizând situația și intervenind activ în procesul de direcție.

    

   Disponibil pe:

   Van

   Combi van

   Șasiu cu cabină simplă   

   Șasiu cu cabină dublă

   Sistem de asistență pentru siguranță la virare (Side Wall Protection Assist)

   Traficul din cel mai bun unghi.

   Există întotdeauna ceva în cale: sistemul de asistență pentru siguranță la virare1)2) monitorizează împrejurimile cu 16 senzori cu ultrasunete și avertizează șoferul asupra existenței stâlpilor, pereților și chiar pietonilor. Dacă există obstacole în calea dumneavoastră în timp ce parcați sau manevrați autovehiculul, sistemul dă un avertisment vizual și sonor.

    

   Disponibil pe: 

   Van

   Combi van

   Asistență pentru manevrarea remorcii (Trailer Assist)

   Mersul în marche arrièr e ușor.

   Eliminați stresul din timpul manevrelor cu spatele grație asistenței pentru manevrarea remorcii1)2). Utilizați butonul de reglare a oglinzii pentru a controla direcția de deplasare a remorcii, specificând un unghi de articulație. Sună complicat, dar nu este.

    

   Disponibilă pe: 

   Van

   Combi van

   Asistență la parcare (Park Steering Assist)

   Preluăm controlul!

   Mâinile sus! Acesta este un loc de parcare! Asistența la parcare1)2) preia întoarcerea greoaie a volanului și vă manevrează autovehiculul MAN TGE, chiar și în spații restrânse. Tot ce trebuie să faceți este să accelerați și să frânați – economisindu-vă energia pentru adevărata muncă.

    

   Disponibilă pe:

   Van

   Combi van

   Asistent pentru manevrare (Manoeuvre Assist)

   Al treilea ochi.

   Lăsați concurența în urmă. Cu ajutorul asistenței pentru manevrare1)2) veți ști ce se întâmplă în spatele dumneavoastră. Asistentul vă va ajuta să ieșiți din locurile de parcare și să monitorizați traficul din jur. În situații critice, asistentul pentru manevrare1)2)  frânează pentru dumneavoastră sau vă susține printr-o oprire de urgență.

    

   Disponibil pe: 

   Van

   Combi van 

   CĂUTARE DEALER

   Găsiți un dealer MAN în apropiere.

   Căutați dealer

   INFORMAȚII

   Ce altceva ați mai vrea să aflați?

   Further information

   Broșură MAN TGE Oil (PDF, 1 MB)