ELEMENTE ESENȚIALE

Șașiu cu cabină MAN TGE

 

Șasiul cu cabină MAN TGE oferă opțiuni aproape nelimitate pentru activitățile dumneavoastră zilnice, indiferent de locul în care se desfășoară acestea. Fiecare autovehicul TGE poate fi configurat în funcție de cerințele și nevoile dumneavoastră pentru a face față oricăror provocări.

Echipat optim

 

Cu o lungime maximă de 5570 mm și cu o capacitate portantă a șasiului de până la 1,8 tone, autovehiculul șasiul cu cabină MAN TGE este echipat optim pentru caroserii de toate tipurile.

 •  

Utilizare versatilă

 

Prizele de putere (PTO) ale motorului2)1) necesare tracțiunii pe față, cât și sistemului de tracțiune integrală vă asigură că autovehiculul dumneavoastră MAN este versatil. Pentru tracțiunea din spate există o priză de viteză suplimentară1) cu o și mai mare putere, ceea ce înseamnă că aproape toate dorințele vă sunt îndeplinite.

Accesorii pentru orice tip de nevoie

 

Datorită accesoriilor variate disponibile din fabrică, cum ar fi: pânza și cadrele2), cutia de depozitare2), suportul pentru scări2) sau chiar balizele rotative2), puteți proiecta șasiul cu cabină MAN TGE  în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

 •  
   

TGE ENGINES

75-130kW

 

Un adevărat motor al motivației.

 

Șasiul cu cabină MAN TGE  este condus de unul dintre motoarele noastre diesel de înaltă performanță, care a fost dezvoltat și testat pentru a oferi o durată lungă de viață. Motoarele noastre se caracterizează prin robustețe, eficiență și costuri de operare reduse.

În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți selecta motorul, cutia de viteze și tipul de acționare potrivit pentru dumneavoastră. Indiferent dacă drumul dumneavoastră vă duce prin oraș, de-a lungul autostrăzii sau prin țară, cu o putere de 75 kW până la 130 kW, autovehiculul dumneavoastră MAN TGE vă va duce în siguranță la destinație.

DETALII DESPRE AUTOVEHICUL

Gata în orice moment: datorită unei game largi de funcții suplimentare opționale, MAN TGE chassis cab este extrem de primitor și vă oferă soluții inteligente pentru activitatea dumneavoastră zilnică grație diferitelor accesorii.

Spoiler pentru plafon2)
Oglindă exterioară cu suport2)
Pregătire pentru basculante2)
+
+
+

SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE

Numeroase tehnologii inovatoare vă susțin în activitatea de zi cu zi și vă mențin în siguranță în timp ce vă deplasați. Aceasta înseamnă că vă puteți dedica și concentra la locul de muncă.

Asistență la frânarea de urgență (Emergency Brake Assist)

Conducere predictivă.

Asistența standard la frânarea de urgență2) monitorizează traficul din fața autovehiculului și avertizează șoferul în cazul unei distanțe insuficiente față de autovehiculul din față printr-o frânare automată, ceea ce duce la scăderea numărului de incidente în trafic, implicit la reducerea gravității accidentelor, până la evitarea completă a coliziunilor în trafic. În cazul cutiilor de viteze automate, frânarea de urgență poate duce până la oprirea autovehiculului3).

 

Disponibilă pe:

Van

Combi van

Chassis cab

Crew cab

Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare (Active Lane Assist)

Sunteți agitat sau presat?

Activat automat de la o viteză de 65 km/h. Dacă mintea dumneavoastră este încă la locul de muncă sau deja acasă, riscul de a vă abate neintenționat de pe banda dumneavoastră de mers crește. Asistentul activ pentru menținerea benzii de rulare1)2) vă ajută să vă mențineți autovehiculul pe drum - monitorizând situația și intervenind activ în procesul de direcție.

 

Disponibil pe: 

Panel van

Combi van

Chassis cab

Crew cab

   

  CĂUTARE DEALER

  Găsiți un dealer MAN în apropiere.

  Căutați dealer

  INFORMAȚII

  Ce altceva ați mai vrea să aflați?

  Further information

  Broșură MAN TGE Oil (PDF, 1 MB)