LA O PRIVIRE

Securitate planificare și calcul

Intervalele fixe de întreținere asigură o mai bună protecție împotriva reparațiilor neprevăzute.

Soluții personalizate

MAN oferă contractul de service perfect pentru fiecare cerință. Domeniul de aplicare a serviciilor asigură protecția dorită și poate fi ajustat individual în orice moment.

Rentabilitatea maximă

Lucrările predictibile de service și de inspecție reduc riscurile costurilor de reparații neașteptate și avariilor vehiculului.

 

 

MAI PUȚIN RISC, MAI MULTĂ SIGURANȚĂ

Indiferent de contractul de service MAN pe care îl alegeți, MAN are soluția ideală în gama sa de servicii pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră.

 

Siguranța înseamnă minimizarea riscurilor

Costurile neașteptate ale reparațiilor sau defecțiunile vehiculelor se numără printre riscurile din sectorul vehiculelor comerciale. Contractele de Service MAN vă ajută să aveți cheltuieli predictibile pentru compania dumneavoastră: datorită unei game de servicii care include toate lucrările de service și care poate fi extinsă individual.

Reducerea volumului de muncă administrativ

Cu contractele de service MAN, 15 centre de service MAN din România sunt disponibile pentru a vă oferi asistență profesională. Baza tuturor contractelor de reparații și întreținere este MAN ServiceCare S, managementul nostru proactiv de întreținere. Atelierul de service MAN coordonează și grupează planificarea programelor de întreținere și reparații. Vă puteți concentra mai bine asupra activității dvs. de bază și puteți scăpa de munca administrativă. În plus, în contractele de service MAN costurile pentru întreținere și reparații nu mai sunt variabile necunoscute – aceasta este promisiunea noastră față de dumneavoastră.

 

 

MODELELE NOASTRE DE CONTRACT – GARANTEAZĂ CĂ AVEM UNUL POTRIVIT PENTRU DVS.

Contractele de service MAN au ca scop reducerea costurilor și creșterea timpului de funcționare. Este posibilă adaptarea contractelor de service MAN pentru a se potrivi cerințelor individuale specifice ale clientului, prin combinarea diferitelor module existente. Cu MAN ServiceContracts, puteți selecta specificația potrivită pentru dvs., garantând protecție maximă cu cheltuieli minime. Toate contractele de service MAN includ MAN ServiceCare S, managementul nostru proactiv de întreținere.

ComfortOil

  • Schimburi de ulei
  • MAN ServiceCare S*

 

Comfort

  • Serviciu de mentenanță
  • MAN ServiceCare S*

ComfortSuper

  • Maintenance & service
  • Repair complete vehicle
  • Wear-and-tear repairs
  • MAN ServiceCare S*

* Management proactiv al întreținerii (în funcție de disponibilitate). MAN ServiceCare M poate fi activat suplimentar, contra cost.

 

VARIETATEA NU TREBUIE COMPLICATĂ.

Prezentarea generală a produselor de service MAN vă arată rapid și ușor care sunt modulele disponibile. Astfel, puteți transforma cu ușurință un contract standard de reparații și întreținere exact în contractul dumneavoastră individual de service

 

  MAN ServiceCare S/M Schimburi de ulei Mentenanță preventivă Reparație de uzură Reparație
Lanț cinematic
Reparație
Lanț cinematic
Upgrade
Reparație
Vehicul complet
Garanție de mobilitate
Vehicule noi 1)
Garanție de mobilitate
TopUsed
Opțiuni
Generale
Suprastructuri
Opțiuni
Contracte MAN Service 
ComfortOil
Comfort O O O O
ComfortSuper O O O O

Fiecare MAN TGE are o garanție standard de mobilitate MAN pentru o perioadă de doi ani. Această garanție este extinsă cu încă un an sau 50.000 km cu fiecare inspecție scadentă, efectuată în rețeaua de service MAN.

✓ = inclus
- = nu este inclus
O = opțional

Garanție de mobilitate, Uptime guarantee

Garanția de mobilitate, Uptime guarantee, vă ține în mișcare. Nu suntem niciodată departe în cazul unei avarii și, chiar dacă sunt necesari timpi de nefuncționare sau reparații, vă vom aduce înapoi pe drum în cel mai scurt timp.

MAI FLEXIBIL DECÂT CERINȚELE DVS. – CARACTERISTICI OPȚIONALE ALE CONTRACTELOR DE SERVICE MAN

Concentrați-vă pe afacerea dvs. de bază. De restul ne ocupăm noi.

 

Respectarea reglementărilor

Acoperă toate inspecțiile legale pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră este eligibil circulației pe drumurile publice

Include inspecții principale, teste de poluare și verificări de siguranță

 

Cantități de completare

Inspecții de lichide speciale și lubrifianți și completări între scadențele componentelor de întreținere, în conformitate cu prescripțiile carnetului de întreținere al vehiculului dumneavoastră

Domeniul de aplicare poate fi ales individual

 

ÎNTREBĂRI?

Contactați-ne

CONSULTANȚĂ? VĂ AȘTEPTĂM!

Spre dealerul MAN