STRATEGIA MAN PRIVIND PROTECȚIA MEDIULUI 2020

Cu MAN TGE dorim să aducem o contribuție importantă la protecția mediului. În calitate de client al nostru, ne puteți ajuta în acest sens returnând vehiculul MAN TGE scos din uz la punctele de preluare autorizate. Ne bazăm pe dumneavoastră în ceea ce privește reciclarea unor materii prime valoroase.

În fiecare an, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor furnizează informații în ceea ce privește gestionarea deșeurilor. Aceste informații pot fi vizualizate la adresa web: Gestionarea Deșeurilor | Ministerul Mediului (mmediu.ro)

Reciclarea vehiculelor MAN TGE scoase din uz

În calitate de client MAN, puteți aduce o contribuție importantă la protecția mediului și vă puteți asigura că nu se pierd materii prime valoroase.

Alături de companiile partenere, am construit o rețea națională de puncte autorizate de preluare a vehiculelor scoase din uz și companii certificate de dezmembrare în Europa. Ne puteți returna gratuit vehiculul MAN TGE scos din uz, sub rezerva respectării cerințelor legale naționale.

Puncte de colectare

Puteți returna vehiculul dumneavoastră MAN TGE scos din uz la orice atelier din rețeaua MHS Truck Service: Contact - MHS Truck & Bus (man.ro)

 

Sau ne puteți contacta direct – vă stăm la dispoziție pentru toate problemele legate de produsele MAN TGE.

Contactează-ne - MHS Truck & Bus (man.ro)