MAXI TAXI.

Am construit dintotdeauna autobuze uimitoare. Acum construim unele mai mici și la fel de uimitoare. Microbuzele MAN TGE sunt autovehiculele ideale în transportul de pasageri - pentru excursii organizate, transferuri sau servicii de tip shuttle.

 

CONFORT REMARCABIL ÎN TRANSPORTUL PUBLIC

Confortabil, spațios și adaptabil: microbuzul MAN TGE City1)2) asigură o experiență de călătorie ultramodernă pasagerilor în rândul serviciilor regulate de transport. Prin modul său de adaptare, acest microbuz extrem de agil poate îndeplini mai multe sarcini, oferind în același timp un confort optim în transportul urban de călători.

Acces facil

 

Ușa culisantă dublă garantează un flux lin al pasagerilor. Pragul coborât permite îmbarcarea și debarcarea fără efort în stațiile de autobuz standard prevăzute cu bordură. Coborârea autovehiculului nu mai este necesară, aspect ce economisește timp prețios. Mai mult decât atât, microbuzul MAN TGE City1)2) este echipat direct din fabrică cu o rampă rabatabilă destinată scaunelor cu rotile.

 

Numeroase posibilități

 

Dispunerea scaunelor pentru pasageri, cât și numărul acestora pot fi ajustate pentru a se plia oricăror dorințe și nevoi. De exemplu, varianta noastră pentru o aranjare optimizată a locurilor oferă până la 13 scaune cu cupă și 3 scaune rabatabile. Alternativ, varianta noastră pentru un spațiu optimizat la maximum are mai puține locuri și, astfel, mai mult spațiu pentru scaunele cu rotile, cărucioare sau pasageri în picioare. Mai mult, bara de susținere ergonomică asigură o deplasare confortabilă și sigură, pe tot parcursul călătoriei, chiar și stând în picioare.

Afișarea traseelor

 

Display-ul profesional cu afișare a destinației are un unghi de vizualizare larg și poate fi operat direct sau prin intermediul imprimantei pentru emiterea de bilete. Un display suplimentar pentru afișarea destinației, precum și accesorii pentru montarea unor șine de 19 inch care să susțină infrastructura RBL, pot fi furnizate la cerere.

 

ECHIPAT CA UN AUTOBUZ MARE

Spațiu generos pentru a călători cu stil: MAN TGE Intercity1) este autovehiculul perfect pentru o intrare grandioasă. Cu până la 19 locuri pentru pasageri, oferă maximul de potențial ca microbuz pentru excursii organizate, transferuri sau deplasări de tip shuttle, dar și ca autobuz școlar de top sau autobuzul unui club privat.

 

 

Confort maxim pentru pasageri și șoferi

 

Extrem de flexibil: Sistemul de șine integrat în podeaua microbuzului MAN TGE Intercity ne asigură de faptul că scaunele1) pot fi ușor mutate și rearanjate. Ușa culisantă largă acționată electric, precum și treapta3) extensibilă, de asemenea, acționată electric garantează o îmbarcare convenabilă și o intrare generoasă!

În interior, pasagerii dumneavoastră vor descoperi scaunele confortabile de înaltă calitate, prevăzute cu centuri de siguranță cu prindere în trei puncte și spătar reglabil. Bineînțeles, putem adapta designul scaunelor și al podelelor conform cerințelor dumneavoastră. Sistemul de climatizare asigură, de asemenea, un confort suplimentar pasagerilor pe întreaga durată a călătoriei.

Bagajele sunt depozitate facil și în siguranță în partea din spate a autovehiculului.

Lung sau extra-lung

 

Cât de spațios vă doriți să fie? Microbuzul MAN TGE Intercity1) este disponibil în două dimensiuni și cu două configurații diferite ale scaunelor: cu 16 + 1 locuri sau în versiunea extra lungă, cu 19 + 1 locuri și portbagaj.

 

FIECARE PASAGER ESTE IMPORTANT PENTRU NOI.

Autobuz mic, multe posibilități: microbuzul MAN TGE combi van5) acoperă toată gama de nevoi din transportul de călători. Pentru a oferi o experiență de primă clasă, un confort optim și până la 9 locuri pentru pasageri, microbuzul MAN TGE combi van5) este disponibil împreună cu pachetul „Shuttle”. Pe de altă parte, pachetul „Mobility” dispune5) de spațiu pentru până la două scaune cu rotile, pentru a găzdui persoanele cu mobilitate redusă.

Un adevărat artist al schimbărilor ultrarapide

Prin multifuncționalitatea de care dă dovadă, autovehiculul MAN TGE acoperă întreaga gama de nevoi din transportul de călători. De exemplu, poate transporta pasageri cu mobilitate redusă, facilitând accesul scaunelor cu rotile, dar poate servi și ca microbuz de tip shuttle, transport VIP sau autobuz școlar.

 

Date tehnice:

 • Aprobare M1 pentru utilizare specifică (< 3,5 tone)
 • Standard Euro 6
 • Tracțiune față, 4x4
 • Cutie de viteze acționată manual, cutie de viteze automată disponibilă opțional
 • Lungimi diferite ale caroseriei

ECHIPAMENTE

Rampă spate

Alegeți între o rampă mecanică cu suspensie pneumatică sau o versiune acționată electric cu sau fără suspensie pneumatică. Rampa este instalată în spate și poate suporta sarcini de până la 350 kg.

Sistem de șine inovator

Datorită sistemului de șine integrat în podea, scaunele MAN TGE pot fi montate și înlăturate cu ușurință folosind încuietori rapide, fără a fi nevoie de instrumente de lucru suplimentare. Scaunele pot fi fixate în orice punct dorit, ceea ce permite un aranjament flexibil al locurilor destinate pasagerilor.

Scaune personalizate

Puteți alege dintr-o varietate de scaune. Scaunele microbuzului MAN TGE pot fi echipate, opțional, cu cotiere, încuietori rapide și huse variate din colecția MAN. În pachetul standard, scaunele sunt dotate cu centuri de siguranță cu prindere în 3 puncte.

CONFIGURĂRI

MAN TGE este disponibil în diverse configurații - cu până la două spații pentru scaunele cu rotile sau cu până la nouă locuri.

PUTERNIC

Care sunt cele mai importante aspecte în a duce la bun sfârșit ceea ce v-ați propus? Motivația... și un motor puternic. Microbuzele MAN dovedesc eficiență și performanțe impresionante datorită motoarele noastre diesel de ultimă generație și a celor electrice, deopotrivă. Iar cu sistemele noastre inovatoare de asistență, sunteți întotdeauna în siguranță pe drum.

 

Microbuzul MAN TGE Intercity1) și microbuzul MAN TGE combi van5) vin cu un motor diesel de înaltă performanță de 2,0 litri și 103 kW (140 CP) sau 130 kW (177 CP). Puteți opta pentru tracțiune față sau tracțiune spate și pentru o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

 

Microbuzul MAN TGE City - care cântărește 5 tone în versiunea sa standard - este echipat cu un motor diesel de 2,0 litri și 130 kW, cu tracțiune spate și o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

 

Motorul electric este disponibil numai pentru microbuzul MAN TGE combi van5) de până la 3,5 tone.

 

Numeroasele sisteme de asistență pentru șofer reduc din efortul depus de acesta în îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi, asigurându-se deopotrivă siguranța șoferului și a pasagerilor.

 

 • Asistență la frânarea de urgență (Emergency Brake Assist) ca standard4)
 • Asistență pentru vânt lateral ca standard4)
 • Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare (Active Lane Assist)4) - ca standard cu microbuzul MAN eTGE combi van
 • Control adaptiv al vitezei (Adaptive Cruise Control)4)
 • Sistem de detectare a semnelor de oboseală și de recunoaștere a indicatoarelor rutiere4)
 • Sistem de asistență pentru siguranță la virare (Side Wall Protection Assist)4) - ca standard cu microbuzul MAN eTGE combi van

 

 

CĂUTARE DEALER

Găsiți un dealer MAN în apropiere pentru mentenanță și reparații.

INFORMAȚII

 

Ce altceva ați mai vrea să aflați?