MAN AC Wallbox

 

Gata de plecare! Modul de încărcare ideal pentru autovehiculul dumneavoastră eTGE este MAN AC Wallbox (MAN Alternating Current Wallbox). Instalat în incinta companiei dumneavoastră sau acasă, acesta se asigură că transportorul dumneavoastră electric este proaspăt încărcat peste noapte și gata pentru dumneavoastră în fiecare dimineață. Unitatea compactă de încărcare cu o alimentare de 7,2 kW încarcă complet autovehiculul eTGE în mai puțin de cinci ore și jumătate (5 ore și 20 de minute).

 

Reprezentantul dumneavoastră local de vânzări vă va oferi cu plăcere sfaturi cu privire la diferitele opțiuni de încărcare. Veți avea nevoie de un electrician autorizat pentru a instala MAN AC Wallbox.

 

Încărcare DC

 

Flexibilitate totală la „alimentarea cu energie electrică”. Transportorul dumneavoastră electric trebuie să parcurgă o distanță suplimentară astăzi? Nicio problemă! Priza noastră standard de încărcare CCS (Combined Charging System) vă facilitează alimentarea cu energie electrică. Încărcare DC (Direct Current) rapidă la orice stație de încărcare CCS DC cu putere de 40 kW: După doar 45 de minute, bateria autovehiculului MAN eTGE este încărcată din nou cu 80%.

 

Apropo: eTGE vine cu un sistem de navigație standard la bord, care vă arată cea mai apropiată stație de încărcare. Vă rugăm să rețineți că veți avea nevoie de o aplicație specială sau de un card de încărcare, în funcție de operatorul stației de încărcare.

 

Încărcare AC

 

Rămâneți mobil. Pretutindeni. Chiar dacă nu există stație de încărcare! Unitatea de încărcare a autovehiculului dumneavoastră MAN eTGE face posibilă utilizarea unei prize convenționale de 230 V, de exemplu: în timp ce vă aflați pe șantier sau acasă în garajul dumneavoastră.

 

Pentru o încărcare completă utilizând puterea standard, vă recomandăm să încărcați autovehiculul peste noapte.