eTGE este un adevărat MAN, astfel că vă puteți baza pe calitatea serviciilor 100% MAN când vine vorba de întreținere și reparații. Tehnicienii noștri special instruiți sunt gata să se ocupe de autovehiculul dumneavoastră MAN eTGE în oricare dintre atelierele noastre de service din apropiere. Pentru a ne asigura că sunteți întotdeauna pregătit de drum, vă oferim contracte de service și mentenanță perfect adaptate cerințelor dumneavoastră de mobilitate. Singurul aspect diferit constă în faptul că nu veți mai fi nevoit să schimbați uleiul de motor, cu care probabil sunteți obișnuit de la autovehiculele diesel, pentru că… eTGE nu are nevoie de el.

 

Numeroasele componente ale motorului convențional cu ardere internă nu mai sunt necesare la autovehiculele electrice grație sistemului alternativ de propulsie.Printre acestea se numără filtrele de aer, combustibil și ulei, sistemul de răcire a motorului și bujiile. Alte piese de uzură, cum ar fi: sistemul de evacuare, ambreiajul sau cutia de viteze manuală, de asemenea, nu mai există. Absența contactelor glisante, așa cum se regăsesc în motoarele sincrone trifazate, fac ca motorul să nu mai fie supus uzurii.

 

Numai prin prisma acestui aspect se vor reduce considerabil costurile de întreținere și, evident, prin prisma numărului mai mic de componente instalate.