BINE AȚI VENIT ÎN ERA CAMIOANELOR ELECTRICE

Industria vehiculelor comerciale, precum și industria transporturilor se află în prezent în cea mai mare fază de transformare din istoria lor. MAN modelează în mod activ această fază: Cu o strategie clară pentru tranziția tehnologiei de acționare către vehiculul electric cu baterii. Și cu tema sustenabilității ca și temă principală în strategia corporativă, calea se îndreaptă spre o singură direcție: Viitorul.

GÂNDEȘTE HOLISTIC, ACȚIONEAZĂ ECONOMIC

De ce MAN conduce transformarea industriei vehiculelor comerciale și a sectorului transporturilor? Deoarece schimbările climatice reprezintă un fapt – și atât din punct de vedere etic, cât și din punct de vedere al afacerilor, este necesar nu numai să reacționăm, ci și să acționăm în mod deliberat, în consecință. Strategia MAN pentru provocările și schimbările politice viitoare: mentalitate holistică și durabilă, acțiune economică și orientată către client. Clienții noștri beneficiază de soluții complete pentru vehicule comerciale: cele mai avansate vehicule comerciale electrice cu baterii, susținute de un ecosistem digital pentru cel mai bun TCO posibil. Toate aceste lucruri împreună aduc cel mai mare beneficiu tuturor.

eMOBILITATEA ESTE ÎN GENELE NOASTRE

După aproximativ 80 de ani de experiență în construirea de autocamioane, autobuze, autocare și vanuri, MAN a început cu succes viitorul eMobility în urmă cu patru ani cu autocamionul electric eTGM. Dar a gândi înainte înseamnă mult mai mult decât a avea următorul vehicul în mintea ta. Transformarea industriei vehiculelor utilitare va avea un impact semnificativ asupra achiziționării și funcționării unui autocamion. Prin urmare, MAN vă oferă soluții practice pentru nevoile dumneavoastră în cee ace privește eVehiculul propriu-zis prin MAN Transport Solutions Consulting – inclusiv soluții și servicii de transport durabile. Gama de servicii MAN include o autoevaluare interactivă a potențialului de electrificare, un serviciu cuprinzător de consultanță pentru întregul parc de vehicule, precum și o analiză a rutelor bazată pe date și optimizarea TCO.

Calculator de consum – MAN eMobility

Intenționați să achiziționați un camion complet electric - dar doriți să vă asigurați că gama de vehicule este suficientă pentru aplicația dvs.? Trebuie doar să folosiți MAN eReadyCheck ca suport decizional - se arată pe baza parametrilor selectabili care MAN eVehicles se va potrivi exact comportamentului dumneavoastră de utilizare.

 

Catre calculator de consum

eMobilitatea – URMĂTORUL NIVEL: CAMIONUL ELECTRIC MAN PERSOALIZAT

Noul autocamion electric MAN impresionează printr-o gamă largă de inovații, care includ domenii precum linia de transmisie fără emisii, gama, recuperarea, manevrabilitatea și operarea ușoară, precum și gestionarea termică. În ceea ce privește gama: Noul autocamion electric MAN obține puncte cu opțiuni de optimizare specifice aplicației pentru pachetele de baterii în ceea ce privește sarcina utilă mai mare sau o autonomie mai mare. Intervale zilnice de până la 800 de kilometri vor fi posibile încă din 2025.

 

Așa cum v-ați așteptat de la MAN, autocamionul electric oferă, de asemenea, soluții personalizate pentru aplicațiile dvs., printr-o cooperare strânsă cu partenerii noștri din industrie.

DATE TEHNICE

 
 

 

 

4 x 2
Șașiu
6 x 2
Șașiu
6 x 2
Șașiu cu remorcă
4 x 2
Semiremorcă
Greutăți Greutatea brută a trenului de rulare de până la 20t (juridc / tehnic) Greutatea brută a trenului de rulare de până la 28t (juridc / tehnic) Greutatea brută a trenului de rulare de 42 t Greutatea brută a trenului de rulare de 42 t
Puterea motorului approx. 200 kW până la 230 kW approx. 200 kW până la 230 kW approx. 300 kW până la 350 kW approx. 300 kW până la 350 kW
Capacitatea utilizabilă a bateriei 200 kWh până la 500 kWh 200 kWh până la 500 kWh 200 kWh până la 500 kWh 300 kWh până la 500 kWh

5 MOTIVE BUNE PENTRU UN AUTOCAMION ELECTRIC MAN

TRANSMISIE FĂRĂ EMISII

GAMA

RECUPERARE

MANIPULARE ȘI OPERARE UȘOARĂ

MANAGEMENTUL TERMIC

REALIZAT DE MAN: DEZVOLTAREA BATERIEI, ÎNCĂRCARE, SERVICII INTELIGENTE

MAN a declarat dezvoltarea bateriei sarcina sa de bază - la fel ca dezvoltarea motorului în vremurile anterioare. La centrul nostru de competență din Nürnberg, tehnologia bateriilor este dezvoltată și fabricată pentru utilizarea specifică a vehiculelor comerciale, care va fi întrebuințată la noul autocamion electric MAN în 2024.

 

Through the theme of sustainability, which is firmly embedded in the corporate goals, battery production allows us to:

 

Comply with OECD guidelines in raw material extraction.

•Produce batteries with electricity from renewable energy sources.

•Charge the vehicles with electricity from renewable energy sources.

•Reuse the battery as stationary energy storage.

•Recycle batteries with high raw material recovery rate.

•When it comes to recycling, we are pursuing an ambitious goal: 97 % of all raw materials shall be recycled.

 

 

Prin tema sustenabilității, care este ferm încorporată în obiectivele corporative, producția de baterii ne permite să:

•Să respecte orientările OCDE privind extracția materiilor prime.

•Produce baterii cu energie electrică din surse regenerabile de energie.

•Încărcați vehiculele cu energie electrică din surse regenerabile de energie.

•Reutilizarea bateriei ca stocare staționară a energiei.

•Reciclați bateriile cu o rată ridicată de recuperare a materiilor prime.

 

În ceea ce privește reciclarea, urmărim un obiectiv ambițios: 97 % din toate materiile prime vor fi reciclate.

 

 

Cu cât infrastructura de încărcare este mai bună, cu atât mecanismul de încărcare este mai ușor și mai rapid. Fie că este vorba despre construirea de stații de încărcare la sediul companiei sau despre contracte de mentenanță preventivă prin parteneriate profesionale: MAN Transport Solutions Consulting vă oferă servicii și asistență complete.

 

De asemenea, vă bucurați de flexibilitate maximă cu soluții de încărcare staționare și semi-mobile, obțineți condiții de funcționare stabile datorită serviciilor bazate pe conectivitate pentru diagnosticarea și întreținerea de la distanță, plus că beneficiați de servicii de consultanță pentru optimizarea strategiei și infrastructurii de încărcare.

 

Încărcarea de mare viteză la nivel european – un parteneriat puternic:

 

Joint-venture-ul dintre Daimler Truck, Volvo Group și TRATON Group a creat puncte de încărcare de înaltă performanță pentru camioanele BEV pe distanțe lungi din întreaga Europă din 2022. Stațiile de încărcare sunt amplasate strategic și funcționează în apropierea autostrăzilor, centrelor logistice și punctelor de descărcare.

MAN eManager

Serviciul digital MAN eManager permite gestionarea completă a încărcării, precum și monitorizarea vehiculelor și a bateriilor pentru întreaga flotă MAN eTruck.

 

Odată cu extinderea MAN eManager mai târziu, controlul încărcării bateriei și al aerului condiționat al vehiculului, precum și analize detaliate ale cifrelor cheie relevante pentru baterie vor fi, de asemenea, disponibile în instrument.

 

Planificarea inteligentă a rutelor

Instrumentul Smart Route Planning simplifică planificarea tururilor și a rutelor pentru noul autocamion electric MAN și programează timpii de încărcare în consecință. În acest fel vei ajunge mereu la destinație.

Rețeaua de ateliere

Rețeaua de ateliere MAN are deja experiență cu vehiculele electrice (eTGM, eTGE, Lion's City E) și își extinde continuu expertiza în acest domeniu. Atelierele sunt dotate treptat cu uneltele de înaltă tensiune necesare, iar angajații sunt instruiți în cursuri specifice de formare de înaltă tensiune.

 

 

Service de întreținere specifi electric și service pentru baterii

Intervalele de întreținere pentru noul MAN eTruck depind în mare măsură de profilul de implementare al vehiculului dvs. Prin urmare, acestea sunt calculate și determinate individual pentru fiecare vehicul. Analizele continue ale datelor bateriei (analiza bateriei) ajută la acest lucru.

 

Produse de service MAN

Pentru a vă oferi securitate maximă în planificare, o variantă a produselor clasice de service MAN va fi disponibilă și pentru noul autocamion electric MAN.

• Contracte de service MAN

• Garanții extinse MAN

• Garanția uptime MAN

 

MAN ProfiDrive

" WE TRAIN THE FUTURE " – formarea calificată și educația continuă a șoferilor, antreprenorilor și managerilor de flote, adaptată e-mobilității, va avea loc, desigur, și cu noul autocamion electric MAN.

Aveți nelămuriri?

Contactați-ne

Aveți nevoie de consultanță?

Către dealer