Activaţi eficient

Conduceţi economic şi protejaţi în acelaşi timp mediul înconjurător

Cel mai eficient mod de prevenţie a accidentelor se afla în spatele volanului – şoferul. Este important pentru şofer să conducă cu atenţie, să rămână calm şi sigur pe el în situaţii critice, să păstreze în permanenţă controlul asupra vehiculului. 

MHS Truck & Bus vă oferă posibilitatea de a urma cursuri practice de training pentru conducerea eficientă a camionului sau a autobuzului. 

De la profesionist la profesionist: obiectivul este de a obşine reducerea consumului de combustibil până la 10% şi utilizarea mai atentă a vehicului la drum.

Mai sigur şi mai economic

La MAN ProfiDrive®, puteşi găsi cursuri despre comportamentul la volan, siguranţa la condus şi condusul economic. Cursurile se adresează şoferilor de camion, autobuz, managerilor de flote, precum şi specialiştilor în domeniu.

Avantaje la prima vedere

Chiar și șoferi foarte buni pot conduce mai economic datorita MAN ProfiDrive®

  • Utilizarea corecta de tempomat, intarder, accelerație și frâna economisește nu numaicombustibil, ci reduce și uzura și costurile deîntreținere.Wartungs-kosten.
  • Șoferi experimentați pot parcurge pâna la 15% din distanța cu frâna de motor și  consum minim de combustibil. 
  • Un șofer eficient poate economisi, în comparație cu un șofer neeconomic, pâna la 30% din costuri, daca luam în considerare uzura si consumul împreuna.
  • Instruirea periodica a șoferilor este prevazuta și de legea calificarii șoferilor profesioniști.