CONTRACTELE DE SERVICE MAN

Serviciu personalizat, prețul ratei constant

UN CONTRACT ESTE O PROMISIUNE.

Aveți cuvântul nostru. Și serviciul nostru. Siguranța este întotdeauna un lucru bun, din toate punctele de vedere, dar în special în termeni de afaceri. Siguranța minimizează riscurile. În sectorul transporturilor, aceasta poate include riscuri, cum ar fi costuri cu reparațiile accidentale sau depanările vehiculului. Contractele de Service MAN - o gamă de servicii care integrează toate lucrările de mentenanță preventiva și care pot fi extinse individual — protejează împotriva acestor riscuri și asupra incertitudinii costului. Beneficiind de Contractele de Service MAN, vehiculele dumneavoastră sunt întreținute în mod profesionist la centrele de service MAN din țară. În același timp, Contractele de Service MAN fac munca dumneavoastră de administrare mai ușoară, astfel încât puteți să vă concentrați pe afacerea principală. Costurile de mentenanță și service nu mai sunt variabile: aceasta este promisiunea noastră.

GARANTAT SĂ FIE GĂSIT CEL POTRIVIT

Contractele de Service MAN servesc unui scop dublu: reducerea costurilor și creșterea disponibilității vehiculului. Prin combinarea diferitelor module, Contractele de Service MAN pot fi adaptate cerințelor clienților. Domeniul de aplicare a Contractelor de Service MAN poate fi selectat individual, prin urmare se garantează protecție maximă la cheltuială minimă. Contractele de Service MAN includ MAN ServiceCare, sistemul nostru de management proactiv al întreținerii. Centrul de service MAN coordonează și cupleaza programarea întreținerii planificate și a reparațiilor.

Puteți alege între următoarele contracte de mentenanță și reparație:

ComfortOil

Cu acest servicu, noi oferim clienților noștri un produs de bază rentabil, asigurând performanțele vehiculului prin mentenanță optimizata și uleiuri perfect compatibile pentru motor (inclusiv reglarea jocului termic al supapelor), cutie de viteze și axe. Produsul poate fi suplimentat cu garanție pentru lanțul cinematic sau vehiculul complet.

ComfortSuper

În plus față de serviciile furnizate prin contractul de reparație și întreținere Comfort, ComfortSuper acoperă toate reparațiile ca urmare a uzurii și defectării, precum și reparații la vehiculul complet. Contractul furnizează acoperire completă pentru toate componentele costisitoare ale vehiculului dumneavoastră.

Comfort

Toate lucrările și inspecțiile enumerate în planul de mentenanță al vehiculului dumneavoastră sunt deja incluse în acest pachet. Pachetul Comfort ușurează, de asemenea, sarcinile organizaționale și administrative ale clienților.

ComfortManaged

ComfortManaged oferă un management al flotei cuprinzător și simplificat pentru toate mărcile și tipurile de vehicule comerciale și remorci, cu domenii flexibile ale serviciilor și condițiilor agreate individual cu fiecare client.

ComfortPlus

ComfortPlus adaugă o garanție extinsă serviciilor incluse în contractul de reparație și întreținere Comfort. Include standard garanția lanțului cinematic, care poate fi suplimentată cu pachete adiționale sau alternativ, actualizare de garanție pentru întreg vehiculul.

*MAN ServiceCare

DEOARECE MERITĂ:
GARANȚIILE EXTINSE MAN.

Garanțiile extinse MAN, atât pentru lanțul cinematic, cât și pentru vehiculul complet, aduc o siguranță suplimentară, considerând costurilor de reparație neașteptate. Această ofertă atractivă a fost acum optimizată prin combinația diferitelor module, generând o gamă diversă de garanții. În funcție de tipul vehiculului și garanția selectată, veți beneficia de termene maxime până la al șaselea an de exploatare - și asta se aplică tuturor centrelor de service MAN.

ȘI PENTRU CEI CARE
VOR MAI MULT:
1 000 000 KILOMETRI.

Extinderile de garanții MAN sunt acum posibile până la 1 000 000 kilometri. Oferim o garanție căt timp conduceți.

NU POȚI FĂRĂ:
GARANȚIA DRIVELINE MAN.

Următoarele garanții extinse sunt valabile ca opțiune pentru clienții care doresc să fie complet protejați. Noul pachet de extindere oferă o valoare adăugată chiar mai mare pentru a profita la maximum de eficiența economică a vehiculului dvs. În plus, la domeniul garanției pentru lanțul cinematic, pachetul de extindere acoperă demarorul, alternatorul, compresorul de aer și componentele tratării gazelor de evacuare și poate fi achiziționat suplimentar la garanția pentru lanțul cinematic. Acesta este modul perfect de a întregi pachetul personalizat de servicii.

  • MOTOARE
  • CUTII DE VITEZE MANUALE
  • PUNȚI SPATE ȘI FAȚĂ (MOTOARE)
  • ARBORE CARDANI
  • MAN HYDRODRIVE
  • CUTII DE VITEZE HIDRAULICE (CUTII DE VITEZE AUTOMATIZATE)
  • SERVICII ADIȚIONALE LA PACHETUL DE EXTINDERE: DEMAROR ALTERNATOR COMPRESOR AER TRATARE GAZE EVACUARE

SERVICII CLASA ÎNTÂI
PENTRU VEHICULE CLASA ÎNTÂI.

Următoarele garanții extinse sunt valabile ca opțiune pentru clienții care doresc să fie complet protejați. Noul pachet de extindere oferă o valoare adăugată chiar mai mare pentru a profita la maximum de eficiența economică a vehiculului dvs. În plus, la domeniul garanției pentru lanțul cinematic, pachetul de extindere acoperă demarorul, alternatorul, compresorul de aer și componentele tratării gazelor de evacuare și poate fi achiziționat suplimentar la garanția pentru lanțul cinematic. Acesta este modul perfect de a întregi pachetul personalizat de servicii.

Planificarea și siguranța costurilor

Cu alte cuvinte: protejarea împotriva surprizelor financiare, întrucât Contractele de Service MAN reduc semnificativ riscul costului reparațiilor neplanificate pe durata utilizării vehiculului dumneavoastră. Un beneficiu adițional: tehnologia vehiculului configurată optim înseamnă economii vizibile de combustibil.

Starea ideală a vehiculului

De către profesioniști pentru profesioniști. Mentenanța și reparațiile corespunzătoare de către personalul pregătit al atelierului MAN și utilizarea pieselor originale MAN și pieselor originale ecoline MAN asigură funcționalitatea și siguranța maximă pentru vehiculele MAN.

Achiziții unice - toate dintr-o singură sursă

Distanțe scurte, o persoană de contact, servicii complete, lucrări de întreținere incluse, controlul facturării și clarificarea cererilor de garanție sau goodwill. Noi avem grijă de tot astfel ca dumneavoastră să vă puteți concentra asupra celei mai importante componente: locul dumneavoastră de muncă.

Minimizarea imobilizărilor

Planificarea predictivă și reparațiile preventive sunt esențiale în atingerea scopului fiabilității operaționale semnificativ mai mare pentru vehicule MAN. Disponibilitatea optimizată rezultă în economii de cost și eficiență - mai mult timp în exploatare, profit mai mare.

GAMA NOASTRĂ CLARĂ
DE OPȚIUNI

Prezentarea generală a serviciilor Contractelor de Service MAN vă oferă dumneavoastră un rezumat clar și simplu al modulelor disponibile. Este important modul în care dumneavoastră încheiați un contract standard de reparație și întreținere și îl adaptați cerințelor dumneavoastră particulare.

MENTENANȚA PROACTIVĂ
CONTRACT REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE / PRODUS
SCHIMB ULEI
INCLUSIV REGLARE
JOC TERMIC
MENTENANȚĂ
REPARAȚII ÎN URMA UZURII ȘI A DEFECȚIUNILOR
REPARAȚII ALE LANȚULUI CINEMATIC
REPARAȚII LA VEHICUL COMPLET
OPȚIUNI GENERALE inspecții legale, cantități reumplere
OPȚIUNI DE MOBILITATE*
OPȚIUNI DE MONTARE ȘI INSTALARE**
MAN Servicecare
ComfortOil
Comfort
ComfortPlus
ComfortSuper
ComfortManaged
Domeniu flexibil și personalizat al serviciilor
Garanție lanț cinematic / pachet extindere
Garanție vehicul complet

* Serviciu depanare MAN, service anvelope, serviciu preluare/returnare

** Unități de răcire, oblon ridicător

 Inclus   Opțional —  Nu este inclus