PREMIERĂ MONDIALĂ: MAN va prezenta în premieră un nou produs în exclusivitate online pe canalul de YouTube

2021.02.11

Pe 11 februarie 2021, MAN Truck & Bus va prezenta în exclusivitate un nou produs al mărcii în cadrul primului episod din magazinul online “MAN QuickStop” care va fi difuzat pe canalul de YouTube.

 

Primul episod al magazinului “MAN QuickStop” va fi difuzat pe 11 februarie, la fix un an de la prezentarea noii generațiii de camioane MAN. Pentru MAN acest lucru reprezintă o dublă premieră: este pentru prima oară când un nou produs este prezentat exclusiv online în chiar primul episod al seriei “QuickStop” pe  YouTube, punând astfel un accent și mai mare pe strategia de comunicare în digital a mărcii. 

Noile produse și inovațiile lansate de MAN Truck & Bus vor fi prezentate și analizate în acest nou format de magazin care se va difuza lunar pe canalul oficial MAN de YouTube.

Actorul John Friedman, cunoscut pentru rolul lui “Erkan” în comedia Erkan and Stefan”, va fi gazda acestui serial, iar alături de el vor fi o serie de invitați speciali, fie specialiști care lucrează în cadrul MAN Truck & Bus, fie reprezentanți ai companiilor partenere care au contribuit la dezvoltarea noilor produse pentru a le prezenta înainte de lansare.

Aceștia vor furniza o serie de informații exclusive, se vor prezenta momente din culise și vor răspunde întrebărilor puse de comunitate în online. În plus, un rol foarte important în această producție vor avea și clienții care au achiziționat vehicule MAN și, desigur, șoferii care le conduc.

Cu o audiență globală, în special în rândul fanilor de vehicule comerciale, YouTube a devenit platforma ideală pentru MAN de a-și prezenta produsele atât într-un mod informativ cât și distractiv. Tocmai de aceea în acest format va fi prezentat în premieră mondială un produs nou la exact un an de la prezentarea noii generații de camioane MAN.

 

Urmărește canalul de YouTube MAN - https://www.youtube.com/user/mantrucksandbuses