LA O PRIVIRE

Gama noastră de servicii:

Serviciu de depanare, service de anvelope, programare ateliere și link către MAN ServiceCare

 

Unde și când:

Disponibil 24/7, peste 2.000 de ateliere MAN și partenere din toată Europa

MAN MOBILE24: SERVICIU NON-STOP

Totul dintr-o privire:

  • Număr universal gratuit  021 313 6151
  • Disponibil 24/7/365
  • Peste 2.000 de ateliere MAN și partenere din toată Europa
  • Pentru accesarea serviciului pe teritoriul României, vă rugăm să apelați numărul de telefon menționat la Contact - MHS Truck & Bus (man.ro), la fiecare atelier în parte

 

Iată la ce vă puteți aștepta:

  • Măsuri proactive – acțiune rapide – ajutor de încredere

SERVICIUl DE INTERVENȚIE MAN MOBILE24 PENTRU CAMIOANE, AUTOCARE ȘI VEHICULE UTILITARE

Dumneavoastră, în calitate de operator de flotă sau de transport, cunoaștetii mesajul: fii la timp - sau veți pierde clienții. Prin urmare, este esențial să obțineți asistență rapidă și de încredere. Puteți conta pe noi. Echipa noastră coordonează toate măsurile, de la intervenția la fața locului și tractare, până la programarea în atelier și reparații. Ne asigurăm că ajungeți la destinație – la timp.

REZERVARE PROGRAMARE MAN MOBILE24

În calitate de client în transportul transfrontalier, primiți asistență MAN Mobile24 în rezervarea, coordonarea și efectuarea programărilor stabilite, cum ar fi întreținerea, inspecția sau testarea, precum și în procesarea informațiilor tehnice. Rezervarea se poate face cu 72 de ore înainte.

MAN MOBILE24 ÎN COMBINAȚIE CU MAN SERVICECARE

Puteți optimiza timpii de funcționare și de imobilizare ai vehiculului dvs. cu MAN ServiceCare, managementul nostru digital preventiv de întreținere și reparații, care permite și diagnosticarea de la distanță a vehiculului. Datele despre starea vehiculului sunt transmise continuu. Personalul atelierului nostru și tehnicienii de depanare au acces la detaliile relevante ale vehiculului pentru a vă oferi asistență și mai bine direcționată în cazul unei avarii.

 

MORE ABOUT Mai multe despre MAN SERVICECARE

DORIȚI MAI MULTE INFORMAȚII? PE AICI, VĂ RUGĂM!

 

 

ÎNTREBĂRI?

Contactați-ne 

CONSULTANȚĂ? VĂ AȘTEPTĂM SĂ NE CUNOAȘTEM!

Spre dealerul MAN