În efortul de a-și susține clienții, MHS Truck Service a lansat ComfortSenior, un nou produs de service dedicat camioanelor mai vechi de 6 ani.

Pentru că știm cât de important este pentru clienți să aibă camioanele pe drum într-o stare tehnică perfectă, recent am introdus în portofoliul de servicii un nou produs de service, care se adresează camioanelor mai vechi de 6 ani.

Denumit ComfortSenior, acesta este derulat pe perioada unui an (12 luni) și conține toate operațiunile de mentenanță preventivă. Plata contractului se efectuează în 12 rate egale, clientul având o imagine clară asupra costurilor de mentenanță preventivă ale vehiculelor sale.

În cadrul contractului de service ComfortSenior se utilizează doar piese de schimb și uleiuri originale MAN. De asemenea, programarea vehiculelor în atelierele MHS Truck Service se garantează în termen de o zi lucrătoare de la solicitarea clientului.

În cadrul contractul de service se oferă un discount de 5% pentru piesele de schimb (excepție fiind piesele de schimb aflate deja la promoție), pentru seria/seriile de sasiu din contract, adițional față de orice alt contract de prestări servicii valid, încheiat cu MHS Truck Service, pentru alte reparații efectuate în rețeaua MHS Truck Service.

 

De ce să alegeți varianta de reparație a injectorului pentru camionul dumneavoastră MAN:

1. Contractul ComfortSenior se adresează mașinilor mai vechi de 6 ani și conține toate operațiile de mentenanță preventivă ale vehiculului. 

2. Durata cotractului este de 12 luni.

3. Se utilizează doar piese de schimb și uleiuri originale MAN. 

4. Programarea vehiculelor în atelierele MHS Truck Service se garantează în termen de o zi lucrătoare de la solicitarea clientului. 

5. Plata contractului se efectuează în 12 rate egale, clientul având o imagine clară asupra costurilor de mentenanță preventivă ale vehiculelor sale. 

6. Clientul va primi un discount de 5% pentru piesele de schimb ( excepție făcând piesele de schimb aflate deja la promoție), pentru seria/seriile de sasiu din contract, adițional față de orice alt contract de prestări servicii valid, încheiat cu MHS Truck Service, pentru alte reparații efectuate în rețeaua MHS Truck Service.