în transport internațional

MAN TGX EfficientLine 2

MAN TGX EfficientLine 2 este mai ecologic și are cel mai mic consum înregistrat până în prezent. Deja cu Euro 5, MAN a pus standarde în consum, cu TGX EfficientLine. Prin dezvoltarea continuă și consecventă în domeniul eficienței și profitabilității, s-a reușit o creștere a economiei de combustibil cu încă 2 litri, prin optimizarea transmisiei și prin introducerea tempomatului "Efficient Cruise" susținut prin GPS. Toate acestea cu respectarea în prezent a normelor de poluare Euro 6.

 

Dacă până acum ați economisit 18.000 litri, puteți să faceți acum o economie de încă 12.000 litri într-un interval de funcționare de 4 ani, cu un parcurs mediu anual de 150.000 km.

TGX EfficientLine 2 este autovehiculul ideal pentru a învinge marile provocări rezultate din presiunea concurenței, creșterea prețului combustibilului și înăsprirea normelor ecologice.  Toate noile sisteme electronice pentru reducerea consumului de combustibil sunt disponibile în serie la TGX EfficientLine 2.

Eficient

În transportul pe distanțe lungi, reducerea consumului de combustibil reprezintă factorul cheie pentru scăderea la minim a costurilor totale de exploatare (TCO - Total Cost of Ownership). MAN TGX EfficientLine 2 vă arată potențialul de economie ce poate fi exploatat tehnic. Motorizarea sa ce reduce consumul și o tehnologie inovatoare a transmisiei scad semnificativ costurile.  Autotractorul optimizat pe eficiență îmbină astfel numeroase măsuri și dotări suplimentare, pentru a parcurge distanțe lungi la cote maximă de eficiență.

Economic

Combustibilul se scumpește mereu și ocupă între timp cu cele 30 de procente partea leului  din costurile totale de exploatare a autovehiculului. Cu atât mai îmbucurător este faptul că MAN TGX EfficientLine 2 consumă acum cu până la 6,5% mai puțin combustibil, comparat cu modelul anterior, datorită echipărilor fără compromis, cu funcții de eficiență.

Ecologic

Și în privința bilanțului ecologic, MAN TGX EfficientLine 2 se prezintă deosebit de eficient: Prin faptul că este redus consumul de combustibil, scad în mod consecvent și emisiile de CO2 – fără eforturi tehnice suplimentare.

Menu