Acesta este noul leu și ceea ce poate face el

Noua generație de camioane MAN este pregătită să definească viitorul transportului. Cu un nou mod de a conduce și de a lucra. Cu un stil unic de operare, cu o cabină confortabilă atât pentru lucrat cât și pentru dormit. Este mult mai eficientă, dinamică și fiabilă ca niciodată.

O zi cu Noul Leu pe pista de încercări Blister Berg.

MOMENTUL A SOSIT ÎN SFÂRȘIT

Noul camion MAN își croiește drumul din faza de producție în mediul de lucru. Aspirația noastră? Transformarea unui vehicul bun într-un vehicul excelent care se face remarcat în practică.

URCĂ-TE LA BORD, CONDU, SIMTE-TE BINE!

Pentru a asigura cel mai bun suport posibil șoferilor, procesul de dezvoltare pentru noua generație de camioane MAN s-a concentrat în mod special pe cabină ca un element ce îmbină perfect spațiul de lucru cu spațiul unui trai zilnic.

CU 8% MAI PUȚIN CONSUM

Noile camioane sunt mult mai confortabile, mai dinamice și mai economice ca nicioadată. Noul camion este complet orientat către eficiență și performanță astfel încât extrage și mai multă energie din fiecare picătură de combustibil.

EFICIENȚĂ PE TOATE RUTELE

Noul sistem de asistență EfficientCruise determină continuu poziția actuală a camionului și direcția de deplasare și leagă aceste informații cu datele salvate din hartă și ruta planificată în sistemul de navigație. Sistemul cunoaște astfel topografia drumului și calculează treapta de viteză și viteza optimă pentru un stil de condus deosebit de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.

INOVAȚII TEHNOLOGICE

Formatul simplificat, bazat pe aplicații, al arhitecturii electrice și electronice, este, de asemenea, complet nou. Rețeaua nou dezvoltată la bord are un computer central modern care controlează toate procesele și permite interacțiunea semnificativ îmbunătățită a tuturor senzorilor instalați în camion.

ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ PE DRUM

Aceste sisteme de asistență asigură, în plus, o siguranță suplimentară: sistemul de asistență pentru trafic îngreunat preia orientarea continuă a vehiculului în situații de trafic îngreunat și stresant pe autostradă. Sistemul de asistență pentru schimbarea benzii de circulație permite șoferului să evite posibilele coliziuni cu alți participanți la trafic.

CHIAR ȘI MAI MULT TIMP DE FUNCȚIONARE

Fiabilitatea nu înseamnă doar că noua generație de camioane MAN este și mai optimizată, și mai lipsită de probleme și mai sigură pe drum. Fiabilitatea înseamnă și faptul că firmele de transport pot planifica și mai bine și pot organiza reparațiile viitoare și vizitele la atelier. Pentru disponibilitate maximă.

ÎNTOTDEAUNA GATA DE ACȚIUNE

Pentru a se asigura că noul camion reacționează perfect în toate condițiile, acesta a fost testat pe un parcurs total de 5.000.000 de kilometri în unități de testare înainte de a fi lansat pe piață, atât în condiții de soare, ploaie, zăpadă cât și la temperaturi extreme.

DESIGN DINAMIC

Noul camion MAN impresionează prin designul exterior dinamic, prin elemente special de evidențiere, cum ar fi farurile sale LED-uri, dar și prin marca sa distinctivă – deflectoarele laterale. Reduse la trei curbe conturate ascuțit, acestea sunt chiar și mai eficiente.

... O ZI DE SUCCES

... la Bilster Berg se apropie de sfârșit. Noul camion a reușit să convingă pe deplin prin performanța sa. Dar un partener puternic nu construiește numai un vehicul excelent, sprijină, de asemenea, și clienții și șoferii săi, în toate celelalte provocări. Pentru un serviciu personal all inclusive. 24 de ore pe zi.

Poze - Dirk Bruniecki

Menu