NIMIC NU ESTE MAI BUN DECÂT ORIGINALUL.

Cel mai bun nu are alternativă.


Camioanele MAN au nevoie doar de piese originale MAN – nimic altceva nu se va putea compara. Calitatea Pieselor Originale MAN dă întotdeauna rezultate: în fond, fiabilitatea şi siguranţa constituie baza eficienţei în utilizarea vehiculului şi sustenabilitatea reducerii costului total de utilizare.


În perioada campaniei beneficiaţi de calitatea pieselor originale MAN cu economii substanţiale de preţ – beneficiile maxime şi costurile reduse vor face diferenţa.


Profitaţi de ocazie şi familiarizaţi-vă cu întreaga gamă de piese şi oferte speciale oferite de centrul dumneavoastră MAN.


MENTENANŢA ESTE SĂNĂTOASĂ.

După modul în care privim lucrurile, “mentenanţa” trebuie să facă parte din mentalitatea tuturor deţinătorilor de camioane MAN care îşi doresc întotdeauna tot ceea ce este mai bun pentru vehiculul lor.


Dacă nu sunt întreţinute, dispozitivele tehnice nu sunt capabile să funcţioneze corespunzător, iar apoi nici oamenii care se bazează pe ele. Fiecare dintre produsele pe care le-am inclus în oferta noastră specială are acelaşi scop: asigurarea disponibilităţii vehiculelor şi reducerea timpilor de oprire, ceea ce, la rândul său, creşte rentabilitatea şi eficienţa. Ne-am extins oferta pentru a include produse care pot ajuta la extinderea duratei de viaţă a camionului MAN ceea ce este, în cele din urmă, benefic pentru afacerea dumneavoastră.

Înlocuire termostat*

preț: de la 315 lei

Înlocuire acumulatori*

preț: de la 2.026 lei

Înlocuire filtru servodirecţie*

preț: de la 94 lei

Înlocuire filtru combustibil încălzire suplimentară*

de la 60 lei

Înlocuire pernă aer cabină*

preț: de la 716 lei

Înlocuire amortizor*

preț: de la 845 lei

Cartuş uscător aer

preț: de la 146 lei

Suport bară protecţie

preț: de la 790 lei

Mentenanţă (schimb ulei cutie viteze şi filtru intarder)*

preț: de la 910 lei

Mentenanţă (schimb ulei motor şi filtre)*

preț: de la 820 lei

*Înlocuire, mentenanță – costul include piesa, eventualele articole suplimentare și manopera.
Menu

Acest site foloseşte cookie-uri.
Prin continuarea navigării, eşti acord cu modul de utilizare a acestor informații.

OK